Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşetSpor

Çocuklarımız eğleniyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Devlet yatırımlarının ilçede oluşturulması adına çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Karakeçili Kaymakamlığı, alanında sosyal bir etkinlik projesine daha imza attı. Kaymakamlık tarafından hazırlanan ‘Çocuklarımız eğleniyor’ projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na kayıtlı bulunan ailelerin çocukları Vali Ali Kolat’ı ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etti.
 
EL İŞÇİLİĞİ DOKUMALI HEDİYE
Karakeçili Kaymakamlığı tarafından hazırlanarak uygulanmaya başlanılan ‘Çocuklarımız Eğleniyor’ projesi kapsamında ilçede bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda dosyaları bulunan ailelerin 7-13 yaş aralığındaki 12 çocuk, şehir merkezine getirilerek proje kapsamında renkli etkinliklerde bulundu. İlk olarak Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret eden minikler, günün anısına Karakeçili yöresine has el işçiliğiyle yapılan havlu ve Türk Bayrakları hediye ettiler.
 
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Proje kapsamında Karakeçili Kaymakamı Oğuzhan Ocak ve projede emeği geçen herkesi tebrik eden Vali Kolat, “Bu öğrencilerimize değişik yerleri görme fırsatları verdiler. Sizlerde bu projede önemli rol aldığınız ve görev aldığınız için çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Devletimizin her kademesinde bulunan yetkili idari amirlerimiz, ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olmaya her zaman devam edecektir.” dedi.
 
HER ZAMAN ONLARIN YANINDAYIZ
Kaymakam Ocak ise proje konusunda şu bilgileri verdi;” Karakeçili Kaymakamlığı olarak merkez ve köylerinde ikamet eden maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi ailelerimizin, öksüz veya yetim maddi manevi yoksunluk çeken 7-13 yaş arası çocuklarımıza sosyal hayata adaptasyonların kolaylaştırılması için düzenlenen bir proje. Bu kapsamda da ilk olarak Valimiz Ali Kolat’ı makamında ziyarette bulunduk.” şeklinde konuştu.
 
GÜZEL VAKİT GEÇİRMEK HAKLARIDIR
Ocak, “Fakir ve yardıma muhtaç durumda olan, öksüz veya yetim ya da anne baba ayrı olup maddi manevi yoksunluk çeken öğrencilerin, diğer çocuklar gibi giyinmeye, kırtasiye malzemelerine, gezilere ve güzel vakit geçirmeye ihtiyaçları olduğu düşüncesiyle, eğitimde eşitlik olduğu gibi yaşam standartlarında da eşitlik sağlanması şartıyla ‘Çocuklarımız Eğleniyor’ projesini gerçekleştiriyoruz.” ifadesinde bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu