Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özdağ’a sürpriz telefon

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli Hemşehirimiz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Dr.Selçuk Özdağ’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından akşam saatlerinde gelen telefon bir anda akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Özdağ’a nasıl bir teklifte bulunduğu oldu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün yapılan MYK sonrası düzenlediği basın toplantısında kongre tarihini açıkladı ve bu kongrede aday olmayacağını söyledi. AK Parti içerisinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun aldığı bu karar saygıyla karşılanıp veda konuşması esnasında duygusal manzaralara sahne oldu. Alınan kararlar ve yapılan toplantılar doğrultusunda Ak Parti olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Ülke gündeminde Başbakanlık koltuğuna gelecek isim şimdiden merak söz konusu olmuşken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Dç. Dr.Selçuk Özdağ’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından akşam saatlerinde gelen telefon bir anda akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın,Özdağ’a yeni bir görev mi vereceği oldu. Manisa’da AK Parti çatısı altında mevcut olan bazı Parti mensubu isimler sosyal medya hesaplarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün akşam saatlerinde Selçuk özdağ’ı arayarak 15 dakikalık telefon görüşmesi yaptığını iddiaa ettiler.Yapılan telefon görüşmesinde Selçuk Özdağ ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ne gibi planları olduğu vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı.Siyasi Kulislerde konuşulan iddialara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’a Bakanlık yada Ankara’da daha farklı bir vazife verilebileceği yönünde oldu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x