Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Dağcılar Bayramda 2 tırmanışa imza attı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dağcıya durmak olmaz, dediler ve Kale Dağcılık üyelerinden İsa Sert, İbrahim Bora ile Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’den oluşan sporcular örnek bir tavır sergileyerek Bayramda da 2 ayrı tırmanışa imza attılar.

İsa Sert ve İbrahim Bora adlı dağcılar Kırıkkale ilinin en yüksek zirvesi olan Dinek Dağına Kurban bayramının ikinci günü hem de en uzun parkuru deneyerek zirve tırmanışını başarıyla tamamlarken,  aynı gün sporculardan Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ise Kayseri-Yahyalı ilçesi Belen zirvesindeydi. İki dağcının zirve yolculuğu 900 rakımlı Işıklı dağında başlarken 1.744 m. Rakımlı Dinek zirvesinde tamamlandı.

Üçüncü dağcı ise 2.149 m. Rakımlı Belen dağına Yahyalı ve Erciyes manzaralı altında zirveyi tamamlarken, üç sporcumuzda her an her yerde dağcılık sporunun hazır olduğunu ortaya koydu. Kale Dağcılık Kulüp Başkanı Metin Atun “Bu örnek davranışlarından dolayı her üç sporcuyu da kale dağcılık olarak kutlarken, dağcılığın sporun her durumda yapılabilecek en iyi sporlardan biri olduğunu tüm kamuoyuna tekrar duyurmak isteriz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x