Genel

Damadını 15 kurşunla öldürdü!

Mezarlıkta başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak öldürülmüş halde bulunan vatandaşın eşi, kayınpederi, kayınvalidesi, kayınbiraderi ve bir akrabaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kastamonu’nun Kırkçeşme Mahallesi’ndeki Ahmet Dede Mezarlığı’nda bulunan bir ceset, dehşet verici bir cinayeti ortaya çıkardı. 32 yaşındaki Tolga Benderlioğlu, mezarlıkta başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olayın failleri arasında, Benderlioğlu’nun eşi, kayınpederi, kayınvalidesi, kayınbiraderi ve bir akrabası yer alıyor.

Olay, 25 Ocak Perşembe günü meydana geldi. Mezarlıkta yatan bir erkek cesedi, vatandaşlar tarafından bulundu. Polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucunda Tolga Benderlioğlu’nun 15 kurşunla öldürüldüğü tespit edildi. Katil zanlıları, güvenlik kameraları ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları sayesinde tespit edildi.

Damadını 15 kurşunla öldürdü, "iyi yaptım" dedi - Resim : 1

Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Karabük’te durdurdukları araçta olayda kullanılan silahla birlikte zanlıları gözaltına aldı. Yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, iki şarjör, 12 adet fişek, ekmek bıçağı ve sustalı bıçak ele geçirildi.

“İYİ YAPTIM”

Olayın ardından gözaltına alınan Benderlioğlu’nun kayınpederi O.D., kayınbiraderi İ.D., kayınvalidesi H.D., eşi N.B. ve aile yakını C.Ç. adliyeye sevk edildi. Bu sırada O.D., muhabirlerin “Neden yaptınız?” sorusuna “İyi yaptım” şeklinde cevap verdi.

Damadını 15 kurşunla öldürdü, "iyi yaptım" dedi - Resim : 2

Öte yandan, Tolga Benderlioğlu ile eşi N.B.’nin önümüzdeki günlerde boşanma davası açacakları ve cinayetin bu nedenle işlendiği iddia ediliyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x