Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

‘Damlaya damlaya yok olmasın’ projesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan; Su Verimliliği Seferberliği ile ilgili İklim krizine karşı “Suda Sıfır Kayıp” ilkesiyle suya yani geleceğe sahip çıkalım çağrısında bulundu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın, suyumuzu ve geleceğimizi kurtarmak için Ocak ayında başlattığı ‘’Su Verimliliği Seferberliği’’ kapsamında Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından okullarda eğitimler verildi. Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün de katıldığı Balışeyh İlçesi Şehit Sezai Ergül İlkokulunda yapılan toplantıda ‘’Damlaya Damlaya Yok Olmasın’’ projesi ile genç nesillere suyun önemi ve tasarrufun değeri anlatıldı. “Devam eden buluşmalarda yeni su kahramanları yetiştirerek, su verimliliğini artırmaya yönelik uygulamaları hep birlikte hayata geçirecek ve gelecek kuşaklara daha müreffeh bir Türkiye bırakabileceğiz” denildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu