Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Dedikodu zamanı değil

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Merkez İlçe Yeni Yönetimi görev dağılımı yaptı. Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık parti olarak artık dedikodu ile zaman harcamayacaklarını genç ve dinamik bir ekiple 1 Kasım seçimlerinde başarılı olacakları söyledi.
 
YÖNETİM ŞU ŞEKİLDE
Geçtiğimiz günlerde  CHP merkez ilçe başkanlığına aday  olan Yücel Kızık mazbatasının aldıktan sonra  partide yeni yönetimi belli oldu  CHP merkez ilçe başkanı Hüseyin Yücel Kızık, İbrahim Yıldırım Yüksel Özbey  Aziz Aslan , Muzaffer Çelik,Ali Olgun , Kadir Er, Rahmi Çiçek , Nezafettin  Yavuz , Hasan Beyazgül, Güllü Aykut , Türkan Gürbüz , Bedir Erdoğan , Muhsin Yaşar , Sultan Öztürk , Demet Mutluay , Hülya Aşkale  yeni yönetimde görev alan isimler oldu.
 
HER PARTİLİNİ ASLİ GÖREVİ
Yeni yönetimin belli olmasından sonra bir açıklama yapan CHP Kırıkkale Merkez ilçe başkanı Yücel Kızık  “Önümüzde bir dayatmalı  1 kasım seçimi var. Onun için bize düşen görevi en iyi bir şekilde yerine getirmek ve buradan  bir milletvekili çıkartmak için hepimize sorumluluk düşüyor. Bu nedenle artık dedidoku  zamanı değil. Partimiz bir adım daha ileriye götürmenin hesabını yapacağız.Partimizde görev alan bayanların siyasette  söz hakkı daha çok olacak. Onları gittikleri her yerde CHP nin misyonu anlatacaklar. Artık CHP’nin iktidara gelme zamanı geldi.65 yıllık bir partiyi iktidara taşımak her partilinin asil görevidir” dedi
 
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu