Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

45 personel yeni rütbelerini aldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığında görevli  bir üst rütbeye terfi eden 11 Jandarma Astsubay  ile 34 Jandarma Uzman Çavuş’a yeni rütbeleri yapılan törenle takıldı.
 
KATILIM YÜKSEK OLDU
Askeri personeller için geleneksel hale gelen ve 30 Ağustos Zafer bayramı öncesi yapılan terfi töreni önceki gün Jandarma Misafirhanesinde yapıldı.  Düzenlenen Rütbe Takma Törenine; Vali Ali Kolat, Belediye Başkan Vekili Halil Danacı, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yılmaz Acer, Vergi Mahkemesi Başkanı Ömer Şahin, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve davetliler katıldı.
 
TERFİ ETTİLER
Verilen bilgilerde, 30 Ağustos 2015 tarihi itibariyle, Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığında görevli, 34 Jandarma Uzman Çavuş ve 11 Jandarma Astsubay rütbesindeki personel, bir üst rütbeye terfi ettiği belirtildi. Törende, bir üst rütbeye yükselen personele, Vali Ali Kolat, Belediye Başkan Vekili Halil Danacı, Bölge İdaresi Başkanı Yılmaz Acer, Vergi Mahkemesi Başkanı Ömer Şahin, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız ve İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak tarafından rütbeleri takıldı

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu