Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
DeliceManşet

Delice ekonomisi ele alındı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vatandaşlarla doğrudan temas kurmak ve toplumun tüm kesimlerine ulaşmak suretiyle istek, öneri ve şikâyetlerini alınıp değerlendirildiği Halk ve Ekonomik Toplantısı, Kırıkkale’nin Delice İlçe Kaymakamlığı’nda yapıldı.

ŞİKAYETLER DEĞERLENDİRİLİD
İç İşleri Bakanlığı ve Kırıkkale Valiliği talimatları doğrultusunda vatandaşlarla doğrudan temas kurmak ve toplumun tüm kesimlerine ulaşmak suretiyle istek, öneri ve şikâyetlerini alınıp değerlendirildiği, toplumun farklı kesimlerinin düzenli olarak katılacağı toplantılardan bir olan Halk ve Ekonomik Toplantısı, Kırıkkale’nin Delice İlçe Kaymakamlığı Başkanlığı’nda Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK
Kaymakam Nevzat Karkacı, “Vatandaşlarımızla neler yapabileceğimiz konusunda fikir alışverişi yapabilmek amacıyla bu toplantıyı yaptık. Bizler için faydalı olacağını düşünüyor ve temenni ediyorum” dedi. Kaymakam, daha sonra vatandaşların sorunları ve istekleri dinledi. Toplantıya Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, Belediye Başkanı Turgut Özdem, daire amirleri ile köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x