Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Eğitime elektrik engeli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, elektrik kesintileri devam edince, okullar 1 gün süre ile tatil edildi.

OKULLAR BİR GÜN TATİL EDİLDİ
Hüseyin Kahya Mahallesi ve Gürler Mahallesi’nde sık sık kesilen elektrikler öğrencileri mağdur etti.  Bu mahallelerde eğitim veren Hanımeller İlköğretim Okulu ve İstiklal İlköğretim Okulu’nda elektrik kesintisi sebebi ile okullar bir gün tatil edildi. Mahallede elektrik kesintileri öğrenci velilerinin tansiyonunu yükseltti, okul da yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle okullarına giden öğrenciler, ısınma problemi yaşadı. Çocuklarının üşüdüğünü öğrenen veliler, çocukları eve götürdü.

MAHALLELİ TEPKİLİ
Sabah öğrencileri okullara taşıyan servis şoförleri ve veliler ise tatil kararının zamanında alınmamasına tepki gösterdi. Okullarına ulaşan öğrenciler tekrar evlerine dönmek için servislerini ve velilerinin gelmesini bekledi. Mahalle sakinleri Enerjisa’ya tepkili. Enerjisa’nın kesinlikle bir duyuru yapmadığını iddia eden mahalle sakinleri, “Enerjisa şu kış gününde kesinti yapıyor. Evlerimiz doğalgaz ile ısınıyor, fakat elektrikler olmadığı için kesinlikle ısınamıyoruz” diye tepki gösterdiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x