Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
DeliceEğitim

Delice MYO’ da protokol ile tanıtım yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Delice Meslek Yüksekokulu’nda Delice ilçe protokolü ile tanışma ve Delice Meslek Yüksekokulu tanıtım toplantısı yapıldı.

HABER: YELİZ ERDEM

Delice MYO’da gerçekleştirilen toplantıya Delice Kaymakamı Mustafa Babacan, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Nursal Koca, Ziraat Odası Başkanı Adem Gökdere, kurum amirleri, Delice MYO akademik ve idari personeli katıldı.

Program Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Nursal Koca’nın Delice MYO tanıtım sunumu ile başladı. Toplantıya katılmaları sebebiyle il protokolüne teşekkür ederek sözlerine başlayan  Öğr. Gör. Nursal Koca, sunumunda Delice MYO tarihçesi, okul bünyesindeki programlar, öğrenci sayısı, akademik ve idari personelimiz ve personelimizin çalışma alanları hakkında bilgi verdi. İlçe protokolü ile daha sıcak ilişkiler kurulması gerektiğini vurgulayan  Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Nursal Koca, Delice MYO personeli ve öğrencileriyle ilçede yapılan eğitimlere, sosyal sorumluluk çalışmalarına katkı sağlayabileceklerini ifade etti.

Karşılıklı olarak sorunlar, beklentiler ve ortak yapılabilecek çalışmaların konuşulduğu toplantıda Delice Kaymakamı Mustafa Babacan ve Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Delice MYO’ya her konuda destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek sorunlar üzerine çözüm aradıklarını ve çözmeye çalıştıklarını belirttiler.

Toplantıdan duydukları memnuniyeti belirten ilçe protokolü, Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Nursal Koca’ya teşekkürlerini ilettiler. Samimi duygu ve düşünceleri için katılımcılara teşekkür eden Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Nursal Koca, toplantının Delice’ye katkı sağlayacak projelere öncülük etmesi temennisinde bulundu. Toplantı, günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu