Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Delice

Delice’de TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisi

Delice Şehit Hakan Yorulmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışı, Delice İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Yaldız, Kırıkkale Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Fatih Yıldırım ile TÜBİTAK Proje Gözlemcisi Mustafa Can Hiçyılmaz ve beraberindeki heyetin katılımıyla yapıldı. Öğrencilerin hazırladığı 13 bilimsel proje ilgi ile incelendi. Delice İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Yaldız" Emeği geçen idareci, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.''dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Delice Şehit Hakan Yorulmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışı, Delice İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Yaldız, Kırıkkale Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Fatih Yıldırım ile TÜBİTAK Proje Gözlemcisi Mustafa Can Hiçyılmaz ve beraberindeki heyetin katılımıyla yapıldı. Öğrencilerin hazırladığı 13 bilimsel proje ilgi ile incelendi. Delice İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Yaldız” Emeği geçen idareci, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x