Delice

Delice’nin Tarımda Gelişmesini Şencan Ailesi Çiftçi Tv’de Anlattı

Tarım alanında büyük aşamalar kat eden Kırıkkale’nin Delice İlçesi, önümüzdeki 7 Haziran 2024 Cuma günü saat 20.00’da Çiftçi TV’de ekran karşısında olacak.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tarım alanında büyük aşamalar kat eden Kırıkkale’nin Delice İlçesi, önümüzdeki 7 Haziran 2024 Cuma günü saat 20.00’da Çiftçi TV’de ekran karşısında olacak.

Tarımda Kırıkkale’nin ve Delice’nin büyümeyesi için büyük emek sarf eden ve Delice ilçesinin sevilen yüzü ve önemli tarım üreticilerinden Delice İl Genel Meclis Üyesi Onur Şencan ve abisi Hakan Şencan Delice ilçesi ve Çerikli beldesinde bulunan bütün köyleri  ileri seviyelere taşımak için gece gündüz demeden çalışıyor.

TEKNOLOJİYİ KULANIN
“Delice ilçesi ve Çerikli beldesinde bulunan bütün köyleri daha ileri seviyelere taşımak ve çiftçiliğin hamisi abim Hakan Şencan ile birlikte üretime devam ediyoruz. “diyen İl Genel Meclis Üyesi Onur Şencan, “Delice ilçesinde tarımda son atılımları 7 Haziran 2024 Cuma günü saat 20.00’da Çiftçi TV’de olacak.”dedi.

TARLADA İZİN YOKSA ÜZÜM YEMEYE YÜZÜN YOKTUR
Delice ve Çerikli ile özleşen kavun ve karpuz yetiştirdiklerini açıklayan Hakan Şencan, “Tarlada torbalı naylonlama sistemini kullanıyoruz. Son sistem teknolojiyi kullanıyoruz.  Naylonlama sistemi ile ot çıkma olayını önlüyoruz. Aynı zamanda damlama sistemi yer alıyor. Bu sistemle hem sudan tasarruf ediyoruz, hemde ürünün bereketini attırıyoruz. Özellikle genç çiftçi adaylarına sesleniyorum. Yılmayın ve teknolojiyi kullanın. Bizde bir söz vardır. Tarlada izin yoksa üzüm yemeye yüzün yoktur.” Kırıkkaleli, Deliceli ve Çeriklili çiftçikler 7 Haziran 2024 Cuma günü saat 20.00’da yayınlanacak Çiftçi TV’yi  kaçırmayın.

Delice'nin Tarımda Gelişmesini Şencan Ailesi Çiftçi Tv'de Anlattı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Delice’nin Tarımda Gelişmesini Şencan Ailesi Çiftçi Tv’de Anlattı – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x