GündemKırıkkaleManşet

Demirel için mevlit okutuldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Türkiye Cumhuriyeti ‘nin merhum 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Nur Camii’nde mevlit okutuldu. İkindi namazı öncesi okutulan mevlide İl Müftülüğü tarafından üzerinde Demirel’in fötr şapkasıyla halkı selamladığı resmin yer aldığı paketlerde lokum dağıtıldı.

 

EN GENÇ BAŞBAKAN

Türkiye Cumhuriyeti ‘nin  9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel  solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle, tedavi olduğu Özel Ankara Güven Hastanesi’nde yaşamını yitirmişti. Türkiye Cumhuriyeti’nin 9. Cumhurbaşkanı Demirel, Türkiye’nin en genç genel müdürü, en genç başbakanı, İsmet İnönü ve Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra en uzun süre Başbakanlık yapan siyasetçisi olmuştu. Memleketi Isparta’da yapılan anıt mezara defnedilen merhum Cumhurbaşkanı için Cuma günü ikindi namazından önce tüm Türkiye’de olduğu gibi Nur caminde de bir mevlid okutuldu. Mevlit sonrasında İl Müftülüğü tarafından üzerinde Demirel’in fötr şapkasıyla halkı selamladığı resmin yer aldığı paketlerde lokum dağıtıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu