Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Denge son hafta bozulur mu?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale 1. Amatör Küme’de 5 hafta geride kaldı. Şampiyonluk adayları Kırıkkale Yahşihanspor ve Türk Metal Gençlikspor 5 haftayı kayıpsız kapattı.

KIRIKKALE YAHŞİHAN YARIM ADIM ÖNDE

Kırıkkale 1. Amatör Küme’de geride kalan 5 hafta, Kırıkkale Yahşihanspor ile Türk Metal Gençlikspor’un yarışına sahne oldu. Ancak iki ekipte bu 5 haftada puan kaybetmedi. Aksine iki ekip arasında tam bir averaj yarışı yaşandı. İki ekip 5 haftayı da farklı galibiyetlerle tamamladı. Ancak Kırıkkale Yahşihanspor averaj yarışında Türk Metal Gençlikspor’u 10 gol fark attı.

MAÇ BAŞINA 5,8 GOL

Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig’den düşen ve yeniden Bölgesel Amatör Lige yükselmek için iddialı bir kadro kuran Kırıkkale Yahşihanspor, 5 haftada rakip filelere tam 29 gol kaydetti. Kalesinde ise sadece 2 gol gördü.  En farklı galibiyetini ise Şentepespor karşısında 5’inci hafta elde etti. Mavi-Beyazlı ekip bu müsabakada rakibini 9-0 mağlup etmeyi başardı. Kırıkkale Yahşihanspor maç başına 5,8 gol ortalamasıyla oynadı.

ORTALAMA 3,8 GOL

Türk Metal Gençlikspor ise geride kalan 5 haftada rakip filelere tam 19 gol kaydetti. Kalesinde ise aynen Kırıkkale Yahşihanspor gibi sadece 2 gol gördü. Türk Metal Gençlikspor’da en farklı galibiyetini Şentepespor karşısında aldı. Bu müsabakada rakibini 8-1 mağlup eden Türk Metal Gençlikspor, maç başına 3,8 gol ortalamasıyla oynadı.

ÖNCE GALİBİYET, SONRA AVERAJ

Kırıkkale 1. Amatör Küme’de şampiyonluğu belirleyecek olan maçlar ilk devre ve ikinci devrenin sonunda oynanacak. Bu müsabakalarda şampiyonluk yarışının en güçlü adayları karşı karşıya gelecek. İki ekipte önce galip gelmek için, ikinci planda ise ikili averaj için yarışacak.

KALAN MAÇLAR

Averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturan Kırıkkale Yahşihanspor’un kalan maçları şöyle; Hasandedespor, MKE Mühimmatspor (D), Keskinspor (D), Türk Metal Gençlikspor.  Türk Metal Gençlikspor’un son 4 hafta fikstürü ise şöyle; İl Özel İdare, Kırıkkale Lisesi Gençlikspor (D), MKE Çelikspor, Kırıkkale Yahşihanspor (D).

 

 

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu