Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Derbinin kazananı Anadolu Kırıkkalespor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

FATİH VE ABDULKADİR’İN HARİKA OYUNUYLA ANADOLU KIRIKKALESPOR, MKE KIRIKKALESPOR’U 3-0 MAĞLUP EDEREK LİDERLİK KOTUĞUNA OTURDU

 

Derbinin kazananı Anadolu Kırıkkalespor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta temsil eden iki takımımız MKE Kırıkkalsepor ile Anadolu Kırıkalespor Fikret Karabudak Stadında karşı karşıya geldi. Sonucu merakla beklenen dev derbinin kazananı 3-0 ile Anadolu Kırıkkalespor oldu.

 

MKE KIRIKKALESPOR İYİ BAŞLADI SONUNU GETİREMEDİ

İlimizi Spor Toto Bölgesel Lig 6’ncı grupta temsil eden iki takımımız MKE Kırıkkalespor ile Anadolu Kırıkkalespor dev derbide karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başlama vuruşunu Anadolu Kırıkkalespor yaparken, ilk 15 dakika MKE Kırıkkalespor topa daha çok hakim olan taraf oldu. Daha çok kısa paslar ile Anadolu Kırıkkalespor’un kalesine gitmeye çalışan MKE Kırıkalespor, istediği pozisyonlara girmekte zorlandı. Karşılaşmanın 15’inci dakikasında kontra atak yakalayan Anadolu Kırıkkalespor, sağ kanattan Fatih ile pozisyona girdi. Ceza sahası içine hareketlenen Fatih, rakibi Gökhan’ın sert müdahalesi sonrası hakem tarafından penaltı kararı verildi. Topun başına geçen Kaıumzhan Sharıpov kaleci Engin ile topu ayrı köşelere göndererek Anadolu Kırıkkalespor’u 1-0 öne geçirdi.

 

İLK YARI SONUCU 1-0

Golün ardından toparlanma sürecini atlatmak isteyen MKE Kırıkkalespor, Anadolu Kırıkkalespor’un baskısını önleyemeyince kalesinde pozisyon vermeye ve ilk 15 dakikada orta sahadaki üstünlüğünü kaybetti. Az pozisyonlu geçen karşılaşmanın ilk yarım saatine gol haricinde etkili bir pozisyon olmazken, karşılaşmanın 30’uncu dakikasında Fatih’in sağ kanattan güzel ortasını iyi kontrol eden Bahri, son vuruşu aynı güzellikle yapamadı. Beraberlik için kanatlardan pozisyon arayan MKE Kırıkkalespor, karşılaşmanın 35’inci dakikasında Ahmet Böyter’in kafa vuruşunu harika bir refleks ile kurtardı. İlk yarıda başka pozisyon olmazken, soyunma odasına Anadolu Kırıkalespor 1-0 önde girdi.

 

FATİH HARİKALAR YARATTI

İkinci yarıya etkili başlayan takım ilk yarının aksine Anadolu Kırıkkalespor oldu. Farkı ikiye çıkararak rahat bir oyun sergilemek isteyen Anadolu Kırıkkalespor, 52’nci dakikada sağ kanattan Fatih ile atak geliştirdi. Sağ kanattan Fatih’in harika ortasına Sinan aynı güzellikle vurunca top kaleci Engin’in bakışları arasında filelerle buluştu 2-0. İkinci golün ardından iyice oyundan düşen MKE Kırıkkalespor, orta alanda tamamen düştü. İlk topları alan Anadolu Kırıkalespor, üçüncü gol yerine oyunu elinde tutmayı tercih etti. Karşılaşmanın 69’uncu dakikasında farkı bire düşürmek isteyen MKE Kırıkkalesopr, Ahmet Böyter’in yoktan var ettiği pozisyonda Kaleci Abdulkadir gole izin vermedi. Karşılaşmanın 88’inci dakikasında penaltıyı yaptıran, ikinci golün de asistini yapan Fatin, sağ çaprazdan ceza sahasına girdi ve zor pozisyonda kaleci Engin’i mağlup etti 3-0. Karşılaşmada başka gol olmayınca Anadolu Kırıkkalespor aldığı üç puan ile ligde liderlik koltuğuna oturdu.

 

Haber: Burak Can

Foto: Halil Soyer

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x