Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

 DERİLERİNİZ, KUR’AN-I KERİM KURSU OLSUN

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek, vatandaşların kurban derilerini Hafızlık Bölge Yatılı Kuran Kursu’nun yapımı için bağışlamasını istedi.
Gerek, yaptığı yazılı açıklamada, Osmangazi Mahallesi’nde yapılacak Kuran kursunun temelinin Kurban Bayramı’ndan sonra atılacağını belirtti.
Ruhsatı alınan Hafızlık Bölge Yatılı Kuran Kursu’nun temelinin atılmasında ve inşaatının yapılmasında hayır sahiplerinin yardımına ihtiyaç duyulduğunu aktaran Gerek, şunları kaydetti:
“Kuran kursu, hayır sahiplerinin yardımlarıyla yapılacak. Kurs binası tamamlandığında ortaokul öğrencilerinin hem hafızlık yapması, hem de imam hatip ortaokulunda okuması hedefleniyor. Böylelikle ilimizdeki önemli bir eksiklik giderilmiş ve Kırıkkaleliler olarak hayırlı bir hizmete birlikte öncülük yapmış olunacak. Böyle bir hayırlı hizmete öncülük yapmada Kurban Bayramı önemli bir fırsat. Kurban derilerimizi deri toplama merkezlerine makbuz karşılığı teslim ederek hafızlık Kuran kursunun temelinde harç yapalım. Kırıkkalelili kardeşlerimin bu konuda duyarlı olacağına inanıyorum. Nur ve Yuva Merkez Camileri, canlı hayvan pazarında kurban toplama merkezleri olacak ve Yuva Mezarlık Yolu ile Arpalık Çukuru mevkisinde de gezici araçlar kurban derisi toplayacaklar.”
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x