Bahşılı

Doğal Güzelliğiyle Göz Kamaştıran Park Yeniden Hayata Döndü!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Bahşılı’nın doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen herkesin bu imkanı elde etmesi için atıl durumda olan bir parkı Yap, İşlet, Devret yöntemiyle ihale etme kararı aldı.

HABER: YELİZ ERDEM

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Yeşilçam, Kızılırmak’ın serin sularının yanı başında konumlandığını söyleyerek, “Burada, bölgede yetişen taze ve doğal ürünlerle hazırlanan bir köy kahvaltısı deneyimi sunulmaktadır. Misafirler, leziz çorbalar, saç kavurma, yöresel balık çeşitleri ve daha birçok yöresel lezzeti tadabilirler. Ayrıca, canlı müzik eşliğinde keyifli saatler geçirebilirler. Yeşilçam’ın atmosferi, Türk Sineması’nın efsanevi sanatçılarının resimleriyle süslenerek nostaljik bir ambiyans yaratılmıştır. Bu sayede, hem yerel halk hem de ziyaretçiler, Türk sinemasının unutulmaz isimleriyle özdeşleşen bir mekanda keyifli bir zaman geçirebilirler.

Yeşilçam projesiyle Bahşılı’ya farklı bir turistik cazibe merkezi kazandırmayı amaçlamıştır. Bu proje, atıl durumda olan bir parkın canlandırılmasıyla Bahşılı halkına yeni bir nefes aldırmaktadır. Doğal güzelliğiyle öne çıkan Yeşilçam, Bahşılı’nın doğal ve tarihi zenginliklerine vurgu yaparak hem yerli turistler hem de yabancı ziyaretçiler için çekici bir durak haline gelmiştir.

Bahşılı halkını Yeşilçam’ı keşfetmeye ve burada dinlenip keyifli saatler geçirmeye davet etmektedir. Yeşilçam, sadece bir parkın ötesinde, aynı zamanda bir toplum buluşma noktasıdır. Burada, insanlar doğayla iç içe güzellikleriyle baş başa kalabilir, enerji depolayabilir ve stressiz bir ortamda dinlenebilirler. Bu projenin amacı, yerel halkın ve ziyaretçilerin Bahşılı’nın doğal ve kültürel mirasını keşfetmelerini sağlamaktır” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu