Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Doktora Öğrencilerinden Büyük Başarı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalında öğrenimine devam eden aynı zamanda YÖK 100/2000 Doktora Programı bursiyer öğrenciler ‘Enerji Depolama’ konulu projede önemli bir projeye imza attılar.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalında öğrenimine devam eden aynı zamanda YÖK 100/2000 Doktora Programı bursiyer öğrencilerden Merve Bulut, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi  Doç. Dr. Evrencan Özcan’ın danışmanlığında hazırladığı ‘Piyasa-Simbiyoz Üçgeninde Batarya Enerji Depolama Piyasası Tasarımı‘ başlıklı tez önerisi ile TÜBİTAK 2211-C Öncelikle Alanlara İlişkin Yurt İçi Doktora Burs Programı kapsamında ‘Enerji Depolama Teknolojileri, Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi, Büyük Veri ve Veri Analitiği’ başlıkları altında doktora dönemi boyunca desteklenmeye hak kazandı.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu