Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

‘Bahçeli Konak’ Hizmetleriyle Dikkat Çekiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Birçok çeşitli yemekleriyle herkesin damak tadına hitap eden Bahçeli Konak Restaurant; cağ kebabı, açık büfe kahvaltı hizmetleri ve yenilenmiş bahçesiyle müşterilerini bekliyor.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kızılırmak Mahallesi Kayseri Yolu Caddesi No: 22 adresinde hizmet veren ‘Bahçeli Konak Restaurant’ yemek ve tatlı çeşitleri konusunda Kırıkkale’ye farklı bir bakış açısı getirdi. Çok sayıda yemek ve tatlı çeşitlerinin de bulunduğu Restaurant’ ta cağ kebabı ve açık büfe kahvaltı hizmeti başladı.

Bahçeli Konak Restaurant işletme sahibi Necmettin Özçelik her zaman yenilikçi ve sektörde öncü olduklarını ifade ederek; “Cağ kebabı ve açık büfe kahvaltı hizmetimizi başlatmış bulunmaktayız. Ayrıca yeni yüzüyle ve farklı peyzajıyla tüm Kırıkkaleli vatandaşlarımızı ailece ve çocuklarıyla birlikte gönül rahatlığıyla, huzurlu ve keyifli bir ortamda, doğa ile iç içe ve açık havada yemek yiyecekleri yenilenmiş bahçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. Kalite asla tesadüf değildir.” dedi.

‘Bahçeli Konak Restaurant’; Bolu’dan, Gaziantep’ten gelen usta aşçılar el sanatlarının lezzetle buluştuğu ‘Bahçeli Konak’ta sulu yemek, ızgara, kebap, çeşitli yörelere ait damak lezzetleri ve birçok yemek ile tatlı çeşitleri bulunuyor.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu