Özel Haber

Doruk Grup Toprak Yemek Yenişehir’de

Kırıkkale'de toplu yemek sektörünün öncü ismi,günlük 15 bin kişilik üretim kapasitesi ile 14 yıldır bir çok resmi kuruluş ve firmalara hizmet veren Doruk Grup Toprak Yemek yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de toplu yemek sektörünün öncü ismi,günlük 15 bin kişilik üretim kapasitesi ile 14 yıldır bir çok resmi kuruluş ve firmalara hizmet veren Doruk Grup Toprak Yemek yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor.

ARTIK YENİŞEHİR’DE
Doruk Grup Toprak Yemek işletme sahipleri İlhan Hafçı ve Cem Kantekin ”14 Yıldır toplu yemek sektöründe Kırıkkalemize hizmet veriyoruz iş yerlerine günlük tabldot yemek servisinin yanı sıra davet, organizasyon, piknik, kokteyl ve düğünlere toplu yemek üretimi hizmetiyle en özel günlerinizde sizin yanınızdayız.
Sizi “Bugün ne yesek?”, “ Ne yemek yapsak?” derdinden kurtarıyoruz. Personelinize sağlıklı, lezzetli ve kaliteli yemeklerimizi sunmanız için buradayız. Özel günlerinizde misafirlerinize en lezzetli yemeklerimizi ikram etmeniz için bir telefon uzağınızdayız. ‘Yeni değiliz yeniden yep yeni kadro kaliteli işini bilen ustalar ile yeni yerimiz Yenişehir’de sektörün öncüsü olmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x