Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Durmuş hastaneye kaldırıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Devlet Bahçeli, partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Bahçeli’nin İstanbul adayını açıkladığı sırada Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş aday olmadığını öğrenince fenalık geçirdi ve hastaneye kaldırıldı.

MHP’NİN İSTANBUL ADAYI İŞADAMI RASİM ACAR

MHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na 37 yaşındaki İzmirli işadamı Rasim Acar’ı aday gösterdi. İstanbul’daki tanıtım toplantısına katılan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Acar’ın ismini Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz’a açıklattı. O esnada ise salonda bir hareketlilik dikkat çekti. Herkes bir anda aynı noktaya yöneldi.

OSMAN DURMUŞ FENALAŞTI

Acar’ın isminin açıklanması üzerine salonda bulunan Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş’un rahatsızlık geçirdiği anlaşıldı. Partililerin kucağında apar topar hastaneye kaldırılan Durmuş’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Eski Sağlık Bakanı Durmuş, bir dönem önce MHP Kırıkkale Milletvekili olarak TBMM’de bulunmuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
mulayim yilmaz
mulayim yilmaz
9 Aralık 2013 23:45

Bir kiraehirli olarak pekdogana hayirli olsun zaten baskasiyla olmaz

öz keskinli
öz keskinli
9 Aralık 2013 20:48

tam isabet , hayırlı ve uğurlu olsun inşaallah aramıza hoş geldin mahir abi. Seni kırıkkale belediye başkanı seçmek artık bizim boynumuzun borcu sen hiç merak etme. şimdiden başkanlığn hayırlı ve uğurlu olsun memleketimiz için.

Başa dön tuşu