Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Saadet Yılmaz’ı açıklıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Beklenen oldu, Mahir Yılmaz Saadet Partisi’nden aday gösteriliyor. Açıklamanın Çarşamba günü yapılacağı öğrenildi.

7 AY KALA DUYURMUŞTUK

AK Parti, CHP, MHP ve DP Kırıkkale Belediye Başkan Adaylarını belirledi. Kamuoyu Mahir Yılmaz ismini merak ediyordu. Gazetemiz seçimlere 7 ay kala Yılmaz’ın Saadet Partisi ile görüştüğünü duyurmuştu. Yılmaz bekleneni yaptı ve Saadet Partisi’nden aday oldu. Saadet Partisi yönetimi seçimlerin başarılı ismi Yılmaz’a kapılarını açtı. Yılmaz hakkında yapılan çeşitli spekülasyonların da gerçek dışı olduğu bununla beraber ispatlandı. Yılmaz Saadet Partisi’nin Çarşamba günü düzenleyeceği törenle açıklanacak.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
8 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hamza
Hamza
12 Aralık 2013 17:49

Bu seçimin kaybedeni olmayacak.MAHİR YILMAZ-SAADET PARTİSİ-KIRIKKALE kazanacak…

BEKİR BOZBIYIK
BEKİR BOZBIYIK
11 Aralık 2013 18:40

yanındayız başkanım inş bu seçim size ve kırıkkalemize hayırlı olur allah yar ve yardımcınız olsun

Metin şaşmaz
Metin şaşmaz
11 Aralık 2013 16:01

2009 seçimlerinde Mahir YILMAZ 28.3 oy almış. Saadet partisi Kemal ALBAYRAK ile % 9. AKP ise %32. Bu durumda eğer DP oyları Mahirin kişisel oyu ise, bu seçimde 37 oy potansiyeli görünüyor. (Saadetin oylarında Kemal ALBAYRAK etkisini de düşünmek gerek.) Tabii kağıt üzerindeki oylar gerçekleşmeyebilir. Ancak Mahir YILMAZ ın önceki girmiş olduğu 2 seçime göre daha şanslı olduğu söylenebilir.

Bu Sefer TaMaM :D
Bu Sefer TaMaM :D
11 Aralık 2013 11:22

Başkan sloaganı unutmuş. Bu Sefer Tamam… Siyaset ahlakı nedir bir partide sonunaa kadar dimdik durmaktır… Canla başla çalışmaktır.Daldan dala partiden partiye olmaz…Bu seferde çıkamayacak bu seferde olmayacak tek olacak şey oy bölmek olacak bazı kişilerin önünü açacak..

Hamza
Hamza
9 Aralık 2013 21:53

Hayırlı olsun.İnşallah Mahir Yılmaz’ı Saadet’le belediye başkanlığına uğurlayacağız.

selahattin LÜY
9 Aralık 2013 20:58

ALLAH HAYIRLI MUBAREK ETSİN ÇOK GÜZEL BİR BAŞKAN ADAYI SEÇİMİ OLMUŞ. SAYIN BAŞKAN ADAYIM SEN HİÇ MERAK ETME BU SEFER SENİ BELEDİYE BAŞKANLIK KOLTUĞUNA BİZ GETİRECEĞİZ ALLAH IN İZNİYLE. ŞİMDİDEN HAYIRLI MUBAREK OLSUN. ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.

öz keskinli
öz keskinli
9 Aralık 2013 20:53

hoş geldin aramıza mahir abi kırıkkalemiz için çok güzel bir seçim hayırlıve uğurlu olsun. seni belidiye başkanlığı koltuğuna getirmek artık bizim boynumuzun borcu. sen hiç merak etme. şimdiden hayırlı olsun sayın başkanım.

Saadet
Saadet
9 Aralık 2013 20:25

Saadet Partisi Mahir YILMAZ’ la bu dönem Belediye başkanlığını kazanacak inşallah. Kırıkkale halkı layık olduğu hizmetlere kavuşacak. Kırıkkale’nin bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yoktur. Oylar Saadete. 2 dönem Ak Parti belediye başkanlığı Kırıkkaleyi bir adım ileriye götürmemiştir.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu