Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemSiyaset

Dursun Aktaş önemli hizmetlerle geliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ovacık Mahallesi Muhtar Adayı Dursun Aktaş, mahalleliye önemli hizmetler sunmaya hazırlanıyor.

CENAZE VE DÜĞÜN İŞLEMLERİ MUHTARLIKTA

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Ovacık Mahallesi’ne Muhtar Adayı olduğunu aylar öncesinden açıklayarak çalışmalarına başlayan Dursun Aktaş, önemli hizmetler sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde mahallelinin fiber internet talebi için çalışma başlatan Dursun Aktaş, göreve gelmesi durumunda cenaze ve düğün işlemlerinin de muhtarlık tarafından yapılacağını söyledi. Aktaş, ayrıca vatandaşın cenazesine taziye çadırı, masa ve sandalyelerin muhtarlık tarafından temin edileceğinin sözünü verdi.

TÜM MAHALLENİN MAKAMI OLACAK

Muhtarlık makamının gençlere teslim edilmesi gerektiğini ifade eden Aktaş, “Muhtarlık, mahallenin sorunlarını bir üst makama taşıyacak köprüdür ve sosyal sorumluluğu olan bir makamdır. Bu makam, Allah izin verirse benim değil tüm mahallenin makamı olacak. Ovacık sakinlerinden oluşan büyük bir aile olarak mahallemizin sorunlarını birlikte çözeceğiz. Belediyemizle direksek temasında olarak Ovacık’ı Kırıkkale’nin en gözde mahallesi yapacağız.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x