Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

E-Ticaret Siteleri için Popüler Platformlar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

E-ticaret platformları, çevrimiçi mağaza oluşturmaya yarayan yazılımlardır ve ürünleri listelemekten ödemeleri kabul etmeye, envanterden pazarlamaya kadar internet üzerinden satış yaparken ihtiyaç duyuabileceğiniz bileşenleri içerecek şekilde tasarlanırlar.

WooCommerce

WooCommerce, en popüler web sitesi oluşturma platformu WordPress’e yüklenebilen ücretsiz bir eklentidir. Kullanımı kolay ve açık kaynaklı bir içerik yönetim sistemi (CMS) olan WordPress son derece özelleştirilebilir olmasıyla ünlüdür. Bu nedenle e-ticaret siteleri arasında da popülerdir. Hatta çoğu hosting sağlayıcısının tek tıkla WordPress kurulumu ya da WordPress’e özgü yapılandırmalar içeren hosting çözümleri bulunur. Bu, e-ticaret sitenizi hızla yayına alabileceğiniz ve yüksek performansla çalışmasını sağlayabileceğiniz barındırma seçeneklerini bulabileceğiniz anlamına gelir.

Adobe Commerce (Magento)

Adobe Commerce, eski adıyla Magento, tamamen özelleştirilebilir, orijinal tasarımlara sahip web siteleri isteyen markalar için önerilen esnek bir e-ticaret platformudur. Gelişmiş kodlama becerileriyle benzersiz web siteleri oluşturmaya yarayan platform, yeni başlayan kullanıcılar için karmaşık görünse de bu alanda deneyimli geliştiriciler bulmak kolaydır. Telefon desteği ve çevrimiçi yardım sunan Adobe Commerce, üçüncü taraf eklentilerle geliştirilebilir, fakat şimdilik mobil uygulama özelliği bulunmamaktadır.

PrestaShop

Ücretsiz ve açık kaynaklı bir yazılım olan PrestaShop, envanter takibi, alışveriş sepeti, uluslararası satış ve analitik raporlama gibi gerekli tüm bileşenleri içermekle kalmaz aynı zamanda sitenizdeki gizlilik ve güvenlik ayarları üzerinde yüksek kontrole sahip olmanızı da sağlar. Ödeme seçeneği eklentileri aracılığıyla küresel satış yapmanıza olanak tanır. Kullanımı kolaydır.

OpenCart

OpenCart, ileri düzeyde özelleştirilebilir, kurulumu basit, ücretsiz, açık kaynaklı bir diğer e-ticaret platformudur. Birden fazla mağaza oluşturmanıza, yönetmenize olanak tanır. Satışları ve müşterileri takip edebileceğiniz güçlü bir panele sahiptir. OpenCart, web sitenizi oluşturmak için geliştirebileceğiniz 13.000’den fazla modül ve temanın yanı sıra yüzlerce entegrasyon sunmaktadır.

Uzman Görüşü

Girişimcilerin kendi başlarına e-ticaret sitesi kurmalarını ve yönetmelerini kolaylaştıran e-ticaret platformları son yıllarda patlama yaşayan e-ticaret pazarı ile her geçen gün daha işlevsel özellikler sunma yarışındadır. Ancak tercih ettikleri CMS ne kadar güçlü olursa olsun değişen trendlere ve yüksek müşteri beklentilerine cevap vermeye çalışan işletmelerin web sitelerini güçlü hosting altyapılarına dayandırmadan yol almaları imkânsızdır.

E-ticarette hız o kadar önemlidir ki yavaş sitelerin, e-ticaret sitelerinin katili olduğu söylenir çünkü geç yüklenen sayfalar potansiyel müşterileri kaçırır ve satış ihtimallerini öldürür. Sitenizin yüklenmesi için geçen her saniye markanıza, itibarınıza ve işletmenizin ayakta kalması için verdiğiniz tüm çabalara zarar verir.

Turhost olarak yaklaşık 20 yıldır en güçlü donanımları, en güncel teknolojileri ve orijinal yazılımları kullanarak sunduğumuz domain, hosting ve sunucu çözümlerimizden yararlanmanızı, 2022 için devreye aldığımız hız ve yüksek güvenlik odaklı Windows, Linux ve WordPress Hosting yapılandırmalarımıza göz atmanızı ve hosting tercihinizi tesadüflere bırakmamanızı öneririz.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x