Keskin

Efsane Keskin Sokaklarında (Video-Haber)

Keskin'de üç dönem belediye başkanlığı yapan Yahya Uçaçelik, Keskin'de seçim startını verdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin’de İki dönem belediye başkanlığı yapan Yahya Uçaçelik, Keskin’de seçim startını verdi.

Büyük Birlik Partisinden Keskin Belediye Başkan Adayı olan Yahya Uçaçelik’in ilçede kartların yeniden dağılmasına neden oldu.

Uçaçelik Çok Zorlanmayacak Gibi
Belediye başkanlığı yaptığı dönemlerde hem Kırıkkale’de hem de Keskin’de siyasetin hızlı, siyasi arenadaki isimlerin kallavi olduğunu göz önünde bulundurursak Yahya Uçaçelik Keskin seçimlerinde önceki dönemlerde zorlandığı kadar zorlanmayacak gibi.Ama Keskinliler tarafından istenmeyen bazı isimleri yanına almaması lazım o isimleri sahada gezdiği zaman anlayacaktır.

Sahipsiz Keskinliler Hamisini Buluyor
Siyaseten sahipsiz kalan Keskinlilerin Kırıkkale’deki siyasi boşluğunu dolduracak, daha önce yaptığı gibi Keskinlilere hamilik yapacak bir isim olduğunu anlatmamıza gerek yok.

Hafta İçi Ak Parti’den Kopuşlar Olacak
Ak parti adayının belediye meclis üyeliği ve il genel üyelikleri için bir çok kişiye söz verdiği aşikar.
Keskin’de belediye meclis üyeliği sayısı 11’de 9’a düştü herkes ilk üçü istiyor. Sıralamasını beğenmeyenler Ak Partiden kopacak kopanlar kimi tercih edecek hafta içi göreceğiz.

Ak Parti’den Aday Olunca Seçim Kazanılmıyor
Çoğu il ve ilçede Ak partiden aday olmak aday için artı olabiliyor,ama Keskin’de iki dönemdir pek bir artı sağlamıyor.Üstüne üstlük Ak Parti adayının şimdiden başkan havasına girmesi ve güç zehirlenmesi yaşaması Keskin’de Ak partinin yine hüsrana uğrayacağı konuşulmaya başladı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x