Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşetSiyaset

Eğitimi ‘yapboz’ tahtasına çevirdiler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AKP’nin dershaneleri, etüt merkezlerini ve kursları bir torba yasa ile kapatma kararı ile ilgili olarak Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu ‘AKP iktidarı döneminde en fazla değişiklik MEB’de yaşandı. Eğitimi yapboz tahtasına çevirdiler. Dershaneleri kapatarak işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar’ dedi.

‘ŞİRİN GÖZÜKMEYE ÇALIŞIYORLAR’

‘Türkiye’de öğrencilerimizin eğitim kalitesini yükseltip dershaneye ihtiyaç kalmadığı zaman dershaneler kapanabilir’ diyen Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu ‘Ama maalesef AKP hükümeti iktidarı döneminde eğitim kalitesini artırmak yerine her yıl yeni bir sistem deneyerek çocuklarımız kobay olarak kullanmıştır. Dershaneler olması çocuklarımız doğru dürüst bir eğitim alamayacaklar. Göz boyama işin içinden sıyrılma politikasını çok iyi yapabilen AKP, sanki  eğitimde fırsat eşitliği sağlıyormuş gibi dershanelere kapatarak, şirin gözükme gayreti içindedir’ dedi.

İKTİDAR HIRSI İÇİN GELECEĞİMİZLE OYNAYAMAZSINIZ

‘Dershanelerin ülkedeki çarpık, dengesiz dağılmış eğitim sistemi ve verilen eğitim ile yapılan sınav arasındaki farklılıkların olduğu bir eğitim sisteminin sonucudur’ olduğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu ‘Maalesef eğitim yapboz tahtası oldu.  Bu proje, velileri ve öğrencileri düşünen bir karar değil. Hükümet iktidar hırsı yüzünden bir kesim ile yaşadığı problemi tüm Türk halkının geleceğini etkileyecek bir duruma getirmekten çekinmiyor’ sözlerine yer  verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu