Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleKöşe Yazıları

Eğrisi doğrusu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

abdullah_pekgozBaşımızda bir Suriye belası var. Kimi nalına kimi mıhına vuruyor. Yorumlar gırla. At izi it izine karışmış durumda.
 
Herkes, medyası, siyasetçisi, sivil toplum örgütleri, köylüsü kentlisi, kahvedeki vatandaş.
 
Herkes ama herkes Ülkemizin gerek içeride gerek dışarıdaki gündemle ilgili konuşuyor, konuşuyor. Konuşanları dinlersen kendilerince haklılar. Bilende konuşuyor, bilgi sahibi olmayan da fikir beyan ediyor.
 
Ortalık toz duman.
Kimine göre Anayasa değişikliği öncelik arz ediyor,
Kimine göre Başkanlık sistemi.
Ya ifrat ya Tefrit.
Ya beyaz ya Siyah.
Her iki uçta yalaka.
Amaç gündemi sulandırmak.
Kimileri muhalif olmayı ülkeye düşmanlıkla eş görüyor.
Kimileri de yandaşlığı cıvık cıvık yağdanlık olmak zannediyor.
Oysa aklıselim olmak çok farklı bir şey.
Ülkemiz insanında eksik olan bu.
Oysa acil olan Suriye.
 
Kimi kendini bilmez tetikçi kalemşörler, CHP’Lİ Vekil Sayın Selin Sayek Böke’nin dinini dile dolayıp kamuoyu oluşturmaya çalışıyor, zira kendileri Müslüman olmayı sadece Müslümanım demek sanıyor.. Kimi Suriye ‘ye karşı haklı mücadelemizi Batıya özellikle ABD’ye şikayet ediyor.
 
Evet CHP’Lİ vekil hakkında ki Hıristiyan, vaftiz edilmiş diyerek toplumda nasıl bir algı, nefret uyandırmaya çalışıyorsa, bir kısım medyanın Ülkemizi Batıya şikayet etmesi de bir o kadar yanlış.
 
Sayın CHP’Lİ Vekilin dini seni ne ilgilendirir. Kendisini Türk Vatandaşı hisseden herkes bu Ülkenin vatandaşıdır. Hem Markar Eseyan, Yıllarca Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı yapan Ethen Mahçupyan kim, hangi dine mensup oldukları dillendiriliyor mu, hem dini kimlikleri kimi ilgilendirir. Hep Neo Osmancılık diyorsunuz, Osmanlı’da ki Ayan meclislerini üçte ikisi ecnebi kökenlidir. Bir şeyleri bilmeden okumadan yalan yanlış yazmayın, fikir yürütmeyin..
 
Bunun sonu; yapılan anketlere göre başka mezhepten olanla hısım olmam diyenlerin oranı yüzde 83, başka bir partili ile aynı apartmanda yaşamak, komşu olmak istemem diyenlerin oranı yüzde 73 olur. Yani Pkk’nın, dış ülkelerinin yapamadığını kendimiz yaparız. Bu durumda bu ülkede birlik, beraberlik olur mu? Ülke insanı arasında huzur, hoşgörü olur mu?
 
Bu tür yorumlar, kışkırtmalar ne kadar yanlışsa, Suriye konusundaki şu an yapılan savunmaları şikayet etmekte o kadar yanlış.
 
Suriye kabusunda da ikide bir Ülkemizi Birleşmiş Milletler Teşkilatına, dış ülkelere özellikle ABD ve AB ülkelerine şikayet etmeyin, jurnallemeyin. Ülkemize zarar veriyorsunuz.
 
Burnumuzun dibinde bir savaş var, sınırımız yangın yeri, üstelik taa Afrikalardan ülkelerin askeri var, Rusya sınırı olmamasına rağmen bu savaşta başat rol alacak, bir kısım gazetede Rusya’yı haklı çıkarmaya çalışan yorumlar içeren sürmanşet haber yapacak.
 
Yapmayın,etmeyin küçücük çıkar hesaplarınız için üzerinde yaşadığınız ülkenizi/ülkemizi satışa getirmeyin.
 
Elbette askerimiz-polisimiz ülkemizin savunmasını yapacak
Siz kimsiniz beyler,bunun demokrasiyle,insan haklarıyla ne ilgisi var.Hem kusuru,hatası,kastı,ihmali olan herkes birgün gelir hukuk içerisinde hesabını verir.Gün vatana sahip çıkma günü.
SÖZ KONUSU VATAN,gerisi teferruat.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu