Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Ekrem Yenal anısına kütüphane açıldı

Kırıkkaleli yazar Ekrem Yenal'ın ölüm yıl dönümünde ailesi tarafından Kırıkkale Lisesine "Ekrem Yenal Etüt Merkezi ve Kütüphanesi" yaptırıldı. Etüt merkezi, açılışın ardından öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli yazar Ekrem Yenal’ın ölüm yıl dönümünde ailesi tarafından Kırıkkale Lisesine “Ekrem Yenal Etüt Merkezi ve Kütüphanesi” yaptırıldı. Etüt merkezi, açılışın ardından öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Ekrem Yenal
EKREM YENAL

ÖĞRENCİLER GÜZEL BİR ALANA KAVUŞTU

Gerçekleşen açılışta konuşan Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, “Hayırsever ailemiz, Ekrem Yenal adına böyle güzel bir işe vesile olması hepimizi mutlu etti. Bu açılış devletin ilgili birimleriyle vatandaşlarımızın bir araya geldiği güzel bir organizasyon oldu. Ailemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın da, “Bu güzel mekanın öğrencilerimizin hizmetine sunulmasında katkıları olan hayırsever ailemize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz için çok güzel bir alan oluşturuldu. İnşallah buradan istifade edecek olan öğrencilerimizin daha yüksek başarılara yükselmelerini arzu ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

ETÜT MERKEZİ BEĞENİ TOPLADI

Okul Müdürü Sami Yanık ise, hayırsever ailenin katkılarıyla okulda üniversiteye hazırlık yapan öğrenciler için farklı bir mekanın hizmete girdiğini belirterek, desteklerinden dolayı Yenal ailesi ile okulun emekli öğretmenlerinden Gülsen Çakır Koçak’a teşekkür etti. Açılış sonrası katılımcılarla birlikte etüt merkezi ziyaret edildi. Açılışa, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, İnsan Kaynakları ve Yönetimi Şube Müdürü Muhammet Yılmaz ile öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x