Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

Tekstil firmalarına TSO’dan çağrı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Tekstil sektöründe faaliyet gösteren üyelerine bir duyuru yaparak isteyen firma temsilcilerinin Sitex 2024 Uluslararası Tekstil Fuarı'na katılabileceklerini açıkladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Tekstil sektöründe faaliyet gösteren üyelerine bir duyuru yaparak isteyen firma temsilcilerinin Sitex 2024 Uluslararası Tekstil Fuarı’na katılabileceklerini açıkladı.

FUAR İSFAHAN’DA YAPILACAK

Kırıkkale TSO’nun internet sitesi aracılığıyla yapılan duyuruda “İran Ankara Büyükelçiliği’nden alınan yazıda, İran’ın en büyük tekstil fuarlarından olan Sitex 2024 Uluslararası Tekstil Fuarı’nın, 4-7 Temmuz 2024 tarihlerinde İsfahan’da düzenleneceği bildirilmektedir. Fuar ile ilgili broşür ekte paylaşılmakta olup Fuara katılacak firmaların uçuş hariç tüm masraflarının (4 yıldız otelde 4 gece konaklama, transferler, şehir turu) İran tarafınca karşılanacağı belirtilmektedir. Detaylı bilgi için İran Ankara Büyükelçiliği’nden Emir Bey (+90 551 211 26 15) ile temas kurulabilir” ifadelerine yer verildi.
kirikkalede-tekstil-firmalarina-tsodan-cagri2.jpg

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x