2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Eldemir’den Erzurum’da Yaşananlara Tepki

Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum Mitinginde meydana gelen olaylar nedeniyle tepkiler dinmiyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum Mitinginde meydana gelen olaylar nedeniyle tepkiler dinmiyor.

YARALILARIN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Millet İttifakının cumhurbaşkanı yardımcısı adaylarından, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde yaşanan olaylar, nedeniyle tepkiler dinmiyor. Ekrem İmamoğlu’nun halka hitap ettiği sırada toplanan kişiler İmamoğlu’nu taş yağmuruna tutmuş, İmamoğlu’na atılan taşlar, miting alanına gelen kadın ve çocuklar dahil vatandaşları yaralamıştı. Ülke gündemi bu olaylara kilitlenirken, seçime günler kala ortamın gerilmesine vatandaşlar tepkilerini dile getirmişti. CHP Kırıkkale 2. Sıra milletvekili adayı Ömer Eldemir’de sosyal medya hesabından yaralanan çocuk ve kadınların fotoğraflarını paylaşarak tepkisini dile getirdi. 

DEMOKRASİ YOLUNDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ

Eldemir, yaralıların fotoğraflarını koyduğu paylaşımında “Mafyavari söylemleriniz, domuz bağcı, torbacı guruplarınız, çeteleriniz bu milleti demokrasi yolundan asla vazgeçiremeyecek” ifadelerini kullandı. Eldemir paylaşımında domuz bağcı ifadesini kullanarak Hüdapar ittifakına ve torbacı guruplarınız söylemiyle de Ankara’da suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş olayına dikkat çekti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x