2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Kızık: Kırıkkale’de Birinci Partiyiz, İki Vekilimiz Meclis’te Olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, birinci parti olduklarını ve iki milletvekilini meclise göndereceklerini ifade etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, birinci parti olduklarını ve iki milletvekilini meclise göndereceklerini ifade etti.

BİZ SÖYLEMİŞTİK

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık gündeme dair açıklamalarda bulundu. CHP’nin Kırıkkale tarihinde yaptığı en kalabalık mitingi gerçekleştirdiklerini ifade eden Kızık, 14 Mayıs akşamı birinci parti çıkacaklarını ifade etti. Kızık yaptığı açıklamada “Bir yıldır Kırıkkale’de birinci parti olacağımızı savunuyorduk. Bugün Kırıkkale’de bütün veriler birinci parti olacağımızı gösteriyor. Elimizde ki verilere göre Kırıkkale Milletvekilimiz Ahmet Önal ile birlikte Ömer Eldemir’i de meclise göndereceğiz. Tarihi bir miting organize ettik, Kırıkkale halkı Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğu’nu, partimizi ve milletvekili adaylarımızı bağrına bastı. Halkımıza çok teşekkür ediyorum. CHP iktidara geliyor, Kırıkkale mecliste güçlü temsil edilmeli. Hemşerilerimiz bunun farkında, sahada çok olumlu tepkiler alıyoruz.” Dedi.

MKE’Yİ PARSEL PARSEL SATTIRMAYACAĞIZ

Kızık yaptığı açıklamada MKE konusuna değinerek “MKE’yi satacaklar dedik. İrademizi ortaya koyduk, izin vermeyiz dedik. Doğrudan satış yapamadılar dolambaçlı yol izliyorlar. MKE’de ihale sistemi ortadan kaldırıldı. Denetleme organları yok edildi. Arsaları satılmaya başlandı, satılan arazilerde binalar yükselmeye başladı. Yandaşı zengin etme modeline son vereceğiz. Genel Müdür görevden alındı bitti mi? Bitmeyecek! Yolsuzluğu olan bağımsız Türk Mahkemeleri tarafından yargılanacak ve cezalarını çekecekler. “Affımı istedim” Cumhurbaşkanımız affetti yok. Halk affetmez, kanun affetmez, herkes yaptığının bedelini hukuk önünde ödeyecek” ifadelerini kullandı.

SANDIK ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK

Sandık çalışmalarını tamamladıklarını, seçim komitesinin iyi bir seçim süreci geçirdiğini belirten Kızık “Seçim komitemiz çok iyi çalıştı. Sandık çalışmalarımızı tamamladık. Her sandığa sahip çıkacağız. Halkımızın oylarını korumak hepimizin boyun borcudur. Hemşerilerimizden son günler kala destek istiyorum. Kırıkkale 21 yıldır Ak Partiyi destekledi. Kırıkkale bunun karşılığını alamadı. Şimdi CHP iktidara geliyor, Kırıkkale hakkını alacak. Mecliste iki milletvekiliyle güçlü bir şekilde Kırıkkale’yi temsil edeceğiz ve 21 yıldır nasıl olsa oyunu alıyoruz diye hizmetini esirgeyenlere hizmet nasıl edilir dersini vereceğiz.” Dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x