GündemKırıkkaleManşet

Elektriksiz 10 yıl

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkköyü Mahallesinde ikamet eden Aydın Doğan yaklaşık on yıldır elektriksiz bir hayat sürdüklerinin dağıtım şirketine yaptıkları müracaatların hiç birinden sonuç alamadıklarını belirterek yetkililerden yardım talep ettiler

 

SONUÇ ALAMADI

Kırıkköyü mahallesinde ikamet eden Doğan ailesi elektrik konusunda yaşadığı sıkıntı bitmek bilmiyor. Sosyal yardımlaşma tarafından iki gözlü evlerinin eşyalarını alındığını evin gider bakımlarını giderildiğini belirten Aydın Doğan  evlerinde yaklaşık 10 yıldır elektrik bulunmadığını belirtti. Evin aydınlatma ihtiyacını gaz lambaları ve mumlarla karşıladıklarını belirten Doğan elektrik dağıtım şirketine yaptıkları müracaatlarda da bir sonuç alamadıklarını söyledi.

 

RED CEVABI ALDIK

Doğan dağıtım şirketinin evin tapusunu istediğini evin kendilerine ait olmadığını sosyal yardımlaşma vakfı tarafından tahsis edildiğini defalarca belirttiklerini ifade ederek “ yaptığımız tüm müracaatlarda red cevabı aldık. Mahallede elektrik kabloları var. Dağıtım şirketi sadece elektrik bağlantısını yapacak ve abonelik açacak. Bunu yapmak istemiyorlar. Annem astım hastası. Makine kullanması gerekiyor. Elektrik olmadığı için bu makineyi kullanamıyor. Bu yüzdende sağlığı her geçen gün kötüye gidiyor. Yetkililerden rica ediyorum. Lütfen bu sıkıntımızı gidersin” ifadesini kullandı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu