GündemKırıkkaleManşet

“Emekli oluyorum”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GÖREVDEN ALINDIĞI SÖYLENEN MKE GENEL MÜDÜRÜ ARTUNÇ AÇIKLAMA YAPTI
 
MKE Genel Müdürü İzzet Artunç’un görevden alındığı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Görevden alındığına dair yapılan haberler kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, Artunç yaptığı yazılı açıklama ile emekliliğinden dolayı istifa ettiğini belirtti.
 
BÜYÜK HİZMETLER SAĞLAMIŞTIR
MKEK Genel Müdürü Tümamiral İzzet Artunç, görevinden istifa etti. Konu hakkında yazılı bir basın açıklaması yapan Artunç, “19/03/2012 tarihinde başladığım MKE Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı görevlerinden 29/01/2016 tarihi itibariyle ayrılarak emekli oluyorum. Bilindiği üzere kurumumuz köklü bir geçmişe sahip olup, ülke sanayine, son yıllarda ise ağırlıklı olarak savunma sanayine büyük hizmetler sağlamıştır.”
 
DİNAMİK OLMASI İÇİN ÇALIŞTIK
“Bu da biz makina kimyalıların içten ve özverili çalışmaları ile mümkün olmuştur. Bende bu çalışmalar içinde bana tevcih edilen görev nedeniyle severek ve büyük mutluluk duyarak 4 yıla yakın hizmet yaptım ve Makina Kimyalı olmanın gururunu yaşayabildim. Görevde bulunduğum bu süre içerisinde hep birlikte kurumun etkin, verimli, üretken, çağdaş ve modern yüzünü geliştirerek daha dinamik hale getirmeye çalıştık.”
 
FAALİYETLERİNİ HEP KARLI KAPATTIK
“Önemli projelere imza atıp önemli projeler başlattık. İhracatımızı sürekli yukarılara taşıdık. Kurumumuzun yıllık faaliyetlerini hep karlı kapattık. Başarılı geçen bu sürede katkı sağlayan, yönetim kurulu üyelerimize, genel müdür yardımcılarımıza, daire başkanlarımıza, fabrika ve işletme müdürlerimize, birim müdürlerimize ve memur, sözleşmeli, işçi tüm personelimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”
 
BAHTINIZ AÇIK, RÜZGARINIZ KOLAY OLSUN
“Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu olarak bugüne kadar sahip olduğumuz birlik, beraberlik ve çalışma azmimizin, hedeflerimizin gerçekleşmesi amacıyla bundan sonra da artarak devam edeceğine hiç şüphe duymuyorum. Sizlerden ayrılırken en iyi dileklerim, tüm kalbimle Makine Kimya ile olacaktır. Bahtınız açık, pruvanız neta, rüzgarınız kolayına olsun. Hoşçakalın, sevgi ve saygılarımla” ifadesine yer verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu