Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Emeklilerin TOKİ heyecanı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Zekeriya Aytekin, emeklilere yapılacak TOKİ için açıklamalarda bulundu. Aytekin, TOKİ ile yapılan çalışmaya emeklilerin yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.

 

TALEP PATLAMASI OLDU

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Zekeriya Aytekin, TOKİ hakkında yaptığı açıklamada, “Kırıkkale’de evi olmayan emeklilerimiz var onların talepleri doğrultusunda ve Başbakanımızın TOKİ İle ilgili açıklamaları istikametinde böyle bir yola çıktık. TOKİ ile birlikte yürütülen bu çalışmalarımıza gösterilen bu yoğun ilgi adeta bir talep patlamasına dönüşmüştür. Derneğimizde kayıtlar hızla devam etmektedir. Emeklilerimiz açlık sınırı seviyesindeki aylıklarıyla konut sahibi olabilmeleri için başta Valimiz ve Belediye Başkanımıza önemli görevler ve sorumluluklar düşmektedir”

 

EN ÖNEMLİ İHTİYAÇ ARSA

Projenin tam anlamıyla gerçekleşmesi için en önemli ihtiyaçlardan birisinin arsa temini olduğunu belirten Aytekin, “Bu bağlamda arsa tesbiti için müracaatlarımızı dernek olarak Valiliğe ve Belediye ye yapmış durumdayız. Yapılaçak konutları özlemle bekleyen Emeklilerimizin gözü kulağı yerel yöneticilerimizden geleçek arsa müjdelerine kilitlenmiş durumdadır. Bizler dernek olarak Valiliğimizin ve Belediyemizin bu konuya gereken hassasiyeti göstereceklerine gönülden inanmaktayız. Şimdiden bütün yerel yöneticilerimize Derneğimize ve Emeklilerimize gösterdikleri yakın ilgiden ve alakadan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu