Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Emlakçılar Çetiner’i Ziyaret Etti

Emlakçılar Derneği Başkanlığına yeni seçilen Ramazan Almaz ve yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner'i ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Emlakçılar Derneği Başkanlığına yeni seçilen Ramazan Almaz ve yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner’i ziyaret etti.

CEZAİ MÜEYYİDELER UYGULANACAKTIR

Dernek Başkan ve Yönetimine İl Müdürlüğü toplantı salonunda Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kırıkkale Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner yaptığı açıklamada “Yönetmelik gereği, İlimizde bulunan emlak-taşınmaz ticareti yapan tüm esnaf ve tacirin Ticaret İl Müdürlüğümüzden Yetki Belgesi almaları gerekmektedir. 31 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla bazı muafiyetler ve kolaylıklar sağlanan emlak alım satım ve kiralama işiyle uğraşan esnaflarımız belgeleriyle birlikte Taşınmaz Ticareti Belge sistemi üzerinden elektronik ortamda başvuru yapmaları gerekmektedir. Yetki Belgesi olmayan esnafımıza kanunun ilgili maddesi gereğince cezai müeyyideler uygulanacaktır.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x