Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Kırıkkale’deydi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş başkalığında, Kırıkkale'de güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören mangası tarafından karşılanan Aktaş, daha sonra basına kapalı gerçekleştirilen güvenlik toplantısına katıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş başkalığında, Kırıkkale’de güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören mangası tarafından karşılanan Aktaş, daha sonra basına kapalı gerçekleştirilen güvenlik toplantısına katıldı.

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Toplantının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla sohbet eden Aktaş, “Biz size hizmet için varız. Bütün teşkilat olarak sizin emrinizdeyiz. Sizin huzur ve güvenliğiniz için varız.” ifadesini kullandı.Aktaş, vatandaşların isteğini de kırmayarak fotoğraf çektirdi.Vatandaşlar, bir dönem Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü görevinde de bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanı Mahmut Çorumlu ile de sohbet etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x