Asayiş

Emniyetten Okul Çevrelerinde Denetim

Eğitim ve öğretimin daha huzurlu ve güvenli ortamlarda yapılması için çalışmalarını sürdüren Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kırıkkale merkezde okul önlerindeki denetimlerini sürdürüyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eğitim ve öğretimin daha huzurlu ve güvenli ortamlarda yapılması için çalışmalarını sürdüren Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kırıkkale merkezde okul önlerindeki denetimlerini sürdürüyor. Emniyet ekipleri iki farklı okul çevresinde denetim çalışması yaptı.

Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler okul çevresindeki uygulamalarını sürdürüyor. Polis ekipleri Kırıkkale merkezde bulunan 2 farklı okulda uygulama ve denetim çalışması gerçekleştirdi. Yapılan denetimle ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi korumak ve güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla, İlimiz merkezinde bulunan 2 farklı okul ve çevresi ekiplerimiz tarafından denetlenmiştir. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x