Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Emrah Doğan İstifa Etti

Kırıkkale AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Doğan, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde aday olacağı gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Doğan, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde aday olacağı gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Doğan yaptığı açıklamasında “26 Şubat 2020 tarihinde Genel Merkezimizin takdirleriyle atanmış olduğum ve bugüne kadar onur, gurur, büyük bir şeref ile taşımış olduğum vazife emanetim olan: AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Görevimden; 2022’de yapılacak olan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi  Odası Seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olacağımdan dolayı bugün itibari ile kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. Destekleriyle çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan; Milletvekilimiz  Ramazan Can’a, İl Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya, İl Başkanımız Mustafa Kaplan’a, İlçe Teşkilat Başkanlarımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, bütün İl, İlçe, Kadın ve Gençlik kolları yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, Her daim desteğini esirgemeyen aileme, dostlarıma, arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Allah’a emanet olun, kalın sağlıcakla.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x