Gündem

Adana’da Buz Lazer Epilasyon Deneyimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 Lazer epilasyon tarihinde bir dönüm noktası olan Buz Lazer, Adana Lazer Epilasyon merkezlerinde hızlıca yaygınlaşmaktadır. Buz Lazer sağladığı ağrısız, hızlı ve konforlu tedaviyle beraber Lazer Epilasyon Adana merkezleri arasında en çok tercih edilen yöntemdir.

Buz Lazer ile Lazer Epilasyon Yaptırmanın Avantajları

Dünyanın önde gelen lazer üreticilerinden Alma Lasers firması tarafından geliştirilen ve Türkiye distribütörlüğünde Buz Lazer Platinum olarak lanse edilmektedir. Soprano Ice Platinum ve Soprano Ice Titanium günümüzün en gelişmiş ve etkili lazer epilasyon cihazlarındandır. Etkili, güvenli, ağrısız, yan etkisiz, konforlu ve hızlı bir lazer epilasyon için tıbbi lazer teknolojindeki son yeniliklerin deneyimle birleştirilmesiyle geliştirilmiştir.Buz Lazer epilasyonda bir arada kullanılan Alexandrite, Diode ve Nd:YAG dalga boylarının tek bir sistemde bulundurmanın avantajı ile bronz ten dahil tüm cilt renklerinde epilasyonu mümkün kılmaktadır. İnce kıllardan kalın kıllara tüm kıllarda etkili sonuçlar alınmaktadır.

Koyu renkli ciltlerde aktivasyona neden olabilecek yüksek enerji darbeleri yerine SHR ütüleme Tekniği ile etkili ve kademeli ısıtma sağlanmaktadır. Buz Lazer cihazının patentli SHR tekniği ile cilde zarar verilmeden kıl kökleri etkin bir şekilde tahrip edilmektedir. Ciltte oluşabilecek yanık, kabuklanma, renk değişimleri gibi yan etki riski minimuma inmektedir.

Ağrı toleransı kişiden kişiye değişebilir olsa da çoğu kullanıcı lazer epilasyon esnasında ağrı duymaktadır. Özellikle genital bölge, erkek sırt bölgesi gibi derin kıl köküne sahip alanlarda epilasyon çok daha ağrılı olabilmektedir. Buz Lazer epilasyon esnasında cildi serinleten gelişmiş patentli Ice Teknolojisi ile kompakt soğutma özelliğine sahiptir. Lazer enerjisi kıl köklerini tahrip ederken, başlığın uygulama başlığındaki soğuk safir uç cildi -3 dereceye kadar soğutarak neredeyse hiç ağrı hissedilmemesini sağlamaktadır. Ayrıca Ice Teknolojisi sayesinde cilt yüzeyinde yanık, lekelenme ve kabuklanma gibi yan etki oluşma riski minimum seviyeye inmektedir. 2X1 cm tarama alanı ile uygulama süresi diğer lazer epilasyon yöntemlerine göre yarı yarıya azalmaktadır. Kısalan lazer epilasyon seansları sayesinde Adana lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer tercih edilmektedir.

 

Bıyık Bölgesi Lazer Epilasyon

Çoğunlukla kadınlarda bıyık bölgesinde kıllanma görülmemektedir. Ancak hormonal etkilere duyarlı kıl köklerinin bulunduğu bir alan olması nedeniyle dudak üzerindeki tüyler bu etkilerle kalınlaşarak kıl haline gelebilmektedir. Genetik nedenler, kullanılan ilaçlar ve kozmetik ürünlerin yan etkisiyle özellikle ergenlik döneminden itibaren bu bölgede kıllanma olabilmektedir. Bıyık bölgesinde oluşan istenmeyen tüylenme Buz Lazer ile kolaylıkla giderilebilmektedir. Ağrısız, kalıcı, hızlı ve güvenli çözüm Buz Lazer epilasyon yöntemidir. Buz Lazer diode tabanlı bir lazer epilasyon sistemine sahip olması nedeniyle bıyık bölgesinde etkili ve kalıcı sonuçlar alınabilmektedir. FDA onaylı Buz Lazer ile bıyık bölgesinde herhangi bir aktivasyon oluşmadan uygulama yaptırmak mümkündür.

Buz Lazer Epilasyon Kaç Seansta Etki Etmektedir?

Etkili bir sonuç için ortalama 8 seans lazer epilasyon yaptırmak gerekmektedir. Seans sayısının farklılaşmasında kıl rengi, kıl yoğunluğu, kıl kalınlığı ve cilt rengi gibi faktörler etkilidir. Dolayısıyla bazı durumlarda ek seans gerekebildiği gibi daha kısa sürede etki görmek de mümkün olabilmektedir. www.buzlazer.coml adresinden orijinal ve periyodik bakımı yapılan cihazların bulunduğu kliniklere ulaşabilirsiniz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x