GündemManşetSağlık

En yüksek bağış Tekin’den

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de toplum yararına 9 yerel gazetenin başlatmış olduğu ‘Çocuklar Annesiz Kalmasın’ kampanyasına en yüksek bağış Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tesisler Komitesi Başkanı Ergün Tekin’den geldi. Kampanya’nın hayırlı bir hizmet olduğuna vurgu yapan Tekin, kampanyaya 20 bin TL ile destek verdi.

20 BİN TL BAĞIŞLADI
Ayrıntı, Bayrak, Gerçek, Haber71, İL, Manşet, Pusula, Sözcü ve Tercüman olmak üzere 9 yerel gazetenin Kırıkkale’ye bir adet Mobil Mamografi gezici araç kazandırmak için başlatmış olduğu ‘Çocuklar Annesiz Kalmasın’ kampanyasına destek artarak devam ediyor. Bu zamana kadar yaklaşık 80 bin TL bağış toplanan kampanyaya en yüksek bağış Kırıkkalespor Kulübü eski başkanlarından Futbol Federasyonu Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi hemşerimiz Ergün Tekin’den geldi. Kampanyanın anlamlı bir hizmet olduğunu dile getiren hayırsever İşadamı Tekin 20 bin TL bağışta bulundu.

HAYIRLI BİR HİZMET
Kampanyaya büyük duyarlılık örneği sergileyerek 20 bin TL ile destekte bulunan İşadamı Ergün Tekin, “Toplum yararına bir kampanya olduğunu düşünüyorum. Bu tür sosyal sorumluluk isteyen yardım kampanyaları, bir yer de bizim millet olma ve dayanışma ruhumuzu ortaya çıkartan önemli etkenlerdendir. Özellikle kanser hastalığı kadınlarımızda maalesef çok yaygın durumda. Alınacak bu araçla kasaba ve köylerimizde sağlık taraması yapılacağını öğrendim. Önceden teşhis çok önemli, inşallah yararlı olur. Hayırlı bir hizmet olmuş. Bizde yerinde olan kampanyaya bir nebzede olsa destek vermek istedik” diye konuştu.

HİZMETE ÖNCÜLÜK ETTİNİZ
Çocuklar Annesiz Kalmasın Kampanyasına öncülük eden Ayrıntı, Bayrak, Gerçek, Haber71, İL, Manşet, Pusula, Sözcü ve Tercüman Gazetelerini tebrik eden İş Adamı Tekin, “Araştırdım ki çok büyük bir hizmete öncülük etmişsiniz. Sizleri de teşekkür ediyorum. Böylesi sosyal projelerde yer almaya devam edin, öncülük edin, çünkü sizler bu şehrin ortak değeri ve paydasısınız. Analarımız bacılarımız erken teşhisle hayatlarını idame ettirecekler. Kırıkkale’nin bu tür kampanyalara ve birlikteliklere ihtiyacı var. Kırıkkaleliyim diyen herkesin taşın altına elini koymalı ve kampanyayı hayata geçirmelidir ” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu