Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ENGELLİLERDEN EMNİYET MÜDÜRÜNE HOŞ GELDİN ZİYARETİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkan ve yönetimi,  İl Emniyet Müdürlüğüne hoş geldin ziyaretinde bulundular.

Engelliler engellerine rağmen Emniyet Müdürlüğünün 2 katına kadar çıkıp İl emniyet müdürün makamına ulaşan dernek yönetimi ve üyeleri yeni atanan il Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu konuklarını kapıda karşıladı.

Dernek yönetimi yeni atanan Müdüre hayırlı olsun dediler.  Dernek Başkanı Mehmet Enin Erkoç konuşmasında’’ Müdürüm yeni görevinizde başarılar dileriz, emniyet teşkilatının engelliler nezdinde ayrı bir yeri vardır. Ulaşabilirlik ve erişebilirlik noktasında bizim en büyük yardımcımızsınız. Kırıkkale Emniyet teşkilatı bizim her zaman yanımızda oldu, bundan sonrada yanımızda olacağını biliyoruz. Ne zaman yardımlık bir konumuz olsa yanımızdasınız, bir etkinliğimiz olsa yine yanımızda oldunuz. Müdürüm yeni görevinizde başarılar dileriz. Eski müdürümüz Hasan Onar’a yeni görev yerinde başarılar dileriz.’’ Konuşmalarında bulundu.

Emniyet Müdür Mahmut Çorumlu konuşmasında’’ Emniyet müdürlüğü olarak her zaman yanınızda olacağımı bilmenizi isterim, sizlerin bende ayrı bir yeriniz olacaktır.

 

Bu ziyaretinizden onur duydum, Sizler bizlere değil biz sizlere gelmeliyiz. Şehirdeki ne gibi engellerle karşılaşmanızda anında yanınızdayım. Sizlere ait engelli park alanları ve engelli geçiş alanlarını birim müdürlerimle görüşüp Trafik uygulamalarındaki bir aksaklık olmaması için gözden geçireceğim.’’ Konuşmasının ardından gelen konuklarını uğurladı.

Haber. ARİF ÇAKIROĞLU

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x