Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkale

Engellileri sevindiren projeler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği tarafından hazırlanan Kasiyerlik ve pazarlama kursu ile El sanatları kursu projeleri desteklenmeye değer bulundu. Projelerin hayata geçirilmesi için dernek ile İŞ-KUR İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

İŞKUR DESTEKLİ PROJELER

Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği tarafından hazırlanan İŞ-KUR destekli projeler hayata geçiyor. Kasiyerlik ve pazarlama kursu ile El sanatları kursu projelerinin hayata geçirilmesi için dernek ile İŞ-KUR arasında protokol imzalandı. Protokole Dernek Başkanı Mehmet Emin Erkoç, İŞ-KUR adına da Çalışma ve İŞ-KUR İl Müdürü Ferhat Metin imza attı. İl Müdürü Metin, engellilerin hayatına dokunmak adına hazırlanan projelere destek verecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

DESTEĞE TEŞEKKÜR

Projeler dolayısıyla açıklamalarda Bulunan Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Erkoç “Dernek olarak İŞ-KUR destekli engelli kardeşlerimizin istihdamına ve sosyal hayatlarına büyük katkıları olacağına inandığımız “Kasiyerlik ve pazarlama” kursu ile “El sanatları” kursu projelerimizi teslim ettik. Projelerimiz engelli camiamıza ve Tüm Kırıkkalemize hayırlı olsun. Bu projelerimizde yoğun desteklerini bizlerden esirgemeyen İŞ-KUR İl Müdürümüz Ferhat Metin ve Prof. Dr. Yunus Bahadır Güler’e şahsım ve tüm engelli kardeşlerim adına çok teşekkür ediyorum. Dernek olarak 2024 yılında projelerimiz ve yoğun çalışmalarımızla engelli kardeşlerim ve ailelerinin hizmetinde olmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.
Haber: Tahir Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu