Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleTeknoloji

Yerli ve Milli Güç MKE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere savunma sanayi alanında yaptığı çalışmalarla taktir toplayan MKE AŞ, yerli ve milli üretimleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle Milli Savunma Bakanlığı, ‘Yerli ve Milli Güç MKE’ sloganıyla MKE çalışmalarını paylaştı.

DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU!

‘Yerli ve Milli’ sloganıyla yaptığı farkındalık oluşturucu çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken MKE AŞ, savunma sanayi alanında öncü olmaya devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine silah ve mühimmat alanında yaptığı teknolojik üretimleriyle dikkatleri üzerine çeken MKE AŞ, ilk temellerinin atıldığı Kırıkkale başta olmak üzere birçok şehirde üretimlerini sürdürmeye devam ediyor. Alanında binlerce tecrübeli işçileriyle yarınlara yönelik dosta güven düşmana korku vermeye devam ediyor.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI PAYLAŞTI

Tank, tüfek, silah, mühimmat ve yüzlerce alanda MKE AŞ yerli ve milli üretimleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle Milli Savunma Bakanlığı, ‘Yerli ve Milli Güç MKE’ sloganıyla MKE çalışmalarını paylaştı. Paylaşılan görüntüler herkes tarafından büyük beğeni topladı. MKE A.Ş. Genel Müdürü İlhami Keleş’in önderliğinde yapılan çalışmalarda herkesin takdirin ve ilgisini çekmeye devam ediyor.
Haber: Yeliz Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu