Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıManşet

Engellilerin engelini aşacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Engellilerin engelini aşacağız
Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, engelliler haftasında engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Uyar, hafta nedeniyle engelli ailelerin evlerine yaptığı ziyarette çeşitli hediyeler verdi.

Engellilerin engelini aşacağız - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriToplumumuzun gerçekleri inkar edilemez
Engelliler haftası nedeniyle engelli vatandaşları evlerinde ziyaret eden Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim  Uyar, engeliler ile ailelerinin hatırını sorarak çeşitli hediyeler verdi. Günün önemine ilişkin açıklama yapan Uyar, “Bizim de her an engelli adayı olduğumuzu unutmayalım. Toplumumuzda doğuştan görme ve spastik engelli olanlar var, sonradan kaza veya hastalıkla engelli olan vatandaşlarımız var. Biz yaşlılarımızı da içine katarak tespit ettiğimiz 120 insanımızı korumamız altına aldık.” dedi.  Onların her şeyi ile doktoru, hastanesi, evde bakımı, ilaçları gibi ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Uyar, “iki bayan bir erkek sorumlumuz, birde gönüllü büyüğümüz var. Aynı zamanda Babam olan Yusuf Uyar ekibi ile kendini bu projemize adamış durumdalar. Allah onlardan razı olsun. Bizim her yerde sesimiz, yüreğimiz oluyorlar. İşte bu çalışma bize yeter.  Belediye hizmetleri zaten gelir,gelecekte . Oysa bu toplumumuzun gerçeklerini inkar edemeyiz. Engellilerin Engellerini aşacağız.” İfadelerine yer verdi.

Engellilerin engelini aşacağız - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriHediye verildi
Engellilere yapılan ziyarette Belediye Başkanı İbrahim Uyar’a Başkan Yardımcısı Murat Kaplan, Engellilere ve yaşlılara bakım ekip fahri başkanı Yusuf Uyar, Ekip sorumlu memuru Mustafa Yaman eşlik etti. Ziyaretler çerçevesinde engelli olan Hüseyin onbaşı mahallesinde Fatma Gökmen, Merve Baykal,Toki bloklarında Bekir Akdeniz, Atadönmez mahallesinde Mehmet Ali Şahin ,Çok Programlı Anadolu Meslek lisesinde santral memuru Ahmet Kaçar, Kütüphanede memur Havva Öktem ziyaret edilerek çeşitli hediyeler verildi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu