Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Erdal,Kötülüklere Engel Olmak İçin Varız

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı il merkez ve çevre ilçe başkanlığı ve kadın kolları il Başkanlığı yönetimi kahvaltısı bir toplantıda bir araya geldi. Gündemi değerlendirmek için bir araya gelen Yeniden Refah Partililer günümüzde kirlenme siyasetten uzak bir çizgide siyasi arenada yer alacaklarını ifade ettiler. Toplantıda konuşan il Başkanı Arif Erdal "kötülükleri engel olmak iyilikle hakim kılmak için yola çıktık" dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı il merkez ve çevre ilçe başkanlığı ve kadın kolları il Başkanlığı yönetimi kahvaltısı bir toplantıda bir araya geldi. Gündemi değerlendirmek için bir araya gelen Yeniden Refah Partililer günümüzde kirlenme siyasetten uzak bir çizgide siyasi arenada yer alacaklarını ifade ettiler. Toplantıda konuşan il Başkanı Arif Erdal “kötülükleri engel olmak iyilikle hakim kılmak için yola çıktık” dedi.

ADİL BİR DÜNYA İÇİN KURDUK

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Arif Erdal yaptığı açıklamasında “23 Kasım 2018 de abdestemizi  tazeledik  Yeniden Refah Partimizi resmen kurduk.Neden kurduk?  iman ve şuur, kararlılık ve azim, şefkat ve merhametle Siyaseti  ticaret yapmak için değil. İbadet olarak yapmak için  kurduk. Yaşanabilir bir Türkiye için, yeniden büyük Türkiye için, adil bir dünya için kurduk. Milletimize doğruya en yakın yanlışlar yerine doğrunun kendisini, ehveni şerler yerine hayrın kendisini suna bilmek için kurduk. Yıllardır muhalefetten de şikayetçi iktidardan da şikayetçi olan milletimizin kurtuluşu için yeniden refah partimizi kurduk.”dedi.

MİLLETİMİZ BUGÜN ARTIK İKTİDARDAN DA ŞİKAYETÇİ, MUHALEFETTEN DE ŞİKAYETÇİ

Bu iktidar gitsin de ne olursa olsun anlayışıyla muhalefet yapan sadece eleştiren çözüm önermeyen, sadece teşhis ve tespit yapan, tedaviyi ortaya koyamayan mevcut iktidar 17 senede hiç faydalı iş yapmadı, yanlış yaptı diyen, kim yaparsa yapsın, doğruya doğru, yanlışa yanlış deme erdemini gösteremeyen muhalefetten şikayetçiyiz. Kendisi kazanmak için değil diğerine kaybettirmek için siyaset yapan intikam, haset, inat siyaseti yapanlardan şikayetçiyiz. İktidarın yaptığı bir camiiyi, bir üniversiteyi bile eleştirecek noktaya gelen, Rupert Murdoch medya grubu destekli, İngiliz basını destekli, milli olmaktan uzaklaşan muhalefetten şikayetçiyiz.

İKTİDARDAN NEDEN ŞİKAYETÇİYİZ

“Başörtüsü zulmünü ortadan kaldırdık, imam hatipler, kuran kurslarını açtık, inanç özgürlüğünü tesis ettik. 20 sene önce başörtülü birtane milletvekiline Meclis’te yemin ettirilemezken bugün kaç tane başörtülü milletvekilimiz var bakanlarımız var, polis memurumuz var… evet doğrudur, bunlar çok önemli, çok müspet adımlar lakin1- inanç özgürlükler anayasal güvence altına alınmadı. Hukuki zemine oturtulmadı, yarın başka zihniyette bir iktidar gelirse tekrardan bu yasakları uygulayabilir. 2- başörtüsü zulmü kalktı , üniversiteler başörtülü öğrencilerle doldu ama başörtüsünün için boşaldı. Yozlaşma dejenerasyon aldı başını gitti .3 imam hatipler açıldı. Ama ne yazık ki namaz kılmayan deizme özenen İmam Hatipliler türedi.”

TAM 90 BİN TON DEMİR KULLANDIK

“Bizim işimiz, bizim davamız sadece inanç özgürlüğünü temin etmek, bireysel ibadetlerimizi yerine getirebilmek değil ki !!Bizim işimiz bunlarla birlikte asıl olarak Yönetimde Adalet, Paylaşımda adaleti tesis etmekdir. Herkese refah,  nimetlerin gelirin adil paylaşılması, zengini daha zengin fakiri daha fakir yapmamak israfın ve su istimallerin önlenmesidir.Efendim çok modern hastaneler, üniversite kampüsleri, kütüphaneler yapıldı, en güzel stadyumlar yapıldı, spor tesisleri yapıldı.Evet doğru bunlar yapıldı ama diğer taraftan ;Tüpraş Gitti, Telekom Gitti, Tank Palet Fabrikası Gitti, Demir Çelik Fabrikları, Şeker Fabrikaları, Kağıt Fabrikaları , Gübre Fabrikaları Kapandı Satıldı ve pek çoğu da maalesef yok oldu.Efendim biz İHA yaptık, SİHA yaptık, ATAK helikopterlerinin gövdesini yaptık…Evet doğru bunları yaptınız ama diğer taraftan Türkiye’miz de sadece bir ayda  elektrik faturasını ödeyemediği için 600 bin abonenin elektrikleri kesildi. En temel ihtiyaçlarından bir tanesi olan elektriğe verecek parası olmadığı için milyonlarca insanımız karanlıkta kaldı …Yine bu ay içinde tam 7658 fabrikanın elektriği kesildi. Elektriğin kesilmesiyle bu 7658 fabrikada çalışıp ekmeğini kazanan 100 binlerce işçimizin de can damarı kesilmiş oldu. Vatandaş elektrik faturasını ödeyemiyor biz İHA yaptık SİHA yaptık diyoruz. Evet ihalar, sihalar yaptık, duble yollar yaptık, hızlı trenler, köprüler yaptık ama; Türkiye’de bugün her 4 kişiden biri icralık. Efendim İstanbul Başakşehir’e bir şehir hastanesi yapıyoruz. Tam 90 bin ton demir kullandık. Eyfel Kulesi’nin 10 misli demir kullanıldı. Binlerce doktor istihdam edilecek.”

ŞİMDİ FRANSA KESİN BİZİ KISKANIYOR DERLER!

“Konya kadar toprağıyla 15 milyon nüfusuyla yılda 750 milyar dolar ihracat yapan 11 bin TL aylık asgari ücretiyle Hollanda bizi kıskanmaktan çatladı. Yıllık 3.5 trilyon dolar milli geliriyle TL’den 7 misli değerli parasıyla Almanya bizi kıskanmaktan çatladı. Kıskanmaktan çatlama sırası Fransa’ya geldi, konuşma metninin burasına bir gülen Emoji koymamız lazım. Size katılıyorum ama gülmekten..Evet bizi kıskanıyorlar, bize gıpta ediyorlar ama ..Bastonu eksen 3 çeşit ürün veren en verimli toprağa sahip olduğumuz halde hala daha dışarı dan meyve sebze ithal etmeyi nasıl başarıyorsunuz diye gıpta ediyorlar …İyi güzel elinize sağlık, bu millete en güzel, en modern hastaneler yapalım, en çok Demir’i biz kullanalım, ama hastanedeki binlerce doktorun maaşını ödeyecek para yok kasada, hastaneye gidecek hastaların masrafını ödeyecek para yok SGK’da. Türkiye’yi bu noktaya getirdiniz…Bugüne kadar olduğu gibi yine borçla borçlara kaynak oluşturmaya devam ettiğiniz sürece bu işin sonu iflastır…Ekonomik bekanız elden giderse siyasi bekanızda elden giderse, ekonomik gücünüz olmazsa dış politikada da FİGÜRAN olmak zorunda kalırsınız. ABD’nin Ortadoğu’daki kurye ve posta memuru olmak zorunda kalırsınız…..Pinpon topuna dönmüş bir dış politika ABD vuruyor, Rusya ‘ya son sürat savruluyoruz . Rusya vuruyor daha hızlı bir şekilde Waşington’a koşuyoruz. ”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x