Siyaset

Erdoğan Yorulan Arkadaşlarımızı Dinlenmeye Alacağız ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin mesajını yanlış okuyanlar varsa hiç tereddüt etmeden yollarımızı ayırırız.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin mesajını yanlış okuyanlar varsa hiç tereddüt etmeden yollarımızı ayırırız.

“Yorulan arkadaşlarımızı dinlenmeye alacağız “

Her kongre sürecini kadrolarımız arasındaki bir bayrak yarışı olarak gördüğünü söylen Erdoğan, “Yorulan arkadaşlarımız, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımız varsa hatası, kusuru, yanlışı olanlar varsa, kardeşlik hukukumuzu koruyarak onları dinlenmeye alacağız, yeni, heyecanlı, dinamik arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Kurulduğumuz günden beri yenilenerek, tazelenerek geliyoruz. İnşallah bundan sonra da aynı çizgide hareket edeceğiz” dedi.

Kırıkkale’de Fatura Kime Kesilecek ?
Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığında seçim sonrası Kırıkkale’de yaşanan büyük mağlubiyetin sessizliği devam ediyor. Hal böyle olunca ”Mağlubiyetin faturasu kime kesilecek ?”, “Ak parti yönetimi istifa mı edecek?” ”Görevden mi alınacak ?” seçim mağlubiyetinden sonra ”Milletvekili Kaplan ve İl Başkanı Pehlivanlı Genel Merkeze ne dedi.?” sorularına çevrildi.Bu sorular ortada gezerken sürpriz bir isimin adı Kırıkkale İl Başkanlığına geçti.Daha önce Kırıkkale Milletvekili aday adayı da olan Türkiye’de bir kaç ilde ve Almanya’da ticari faliyetleri olan genç iş insanın isim genel merkez tarafından yakınen takip edilirken,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bilal Erdoğan’nın bire bir tanıdığı bir isim hal böyle olunca Kırıkkale’de Ak Parti teşkilatlarında bir hareketlilik başladı.Ak Parti seçim mağlubiyetinden sonra faturayı kime keseceği ve toparlanma sürecine kimin başkanlığında gireceği merak konusu oldu.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x