Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

ERİYORUZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

  1. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz T.M. Kırıkkalespor İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvar’a 2-1 yenilerek kötü gidişatına devam etti.

YİNE HÜSRAN

  1. Lig 2. Grupta son sırada yer alan ve her hafta bir umut çıkış arayan T.M. Kırıkkalespor İstanbul deplasmanında HEAS’a 2-1 yenilerek boyun eğdi. 90. Dakikaya kadar 1-1 beraberlik devam ederken 90. Dakikada yediği golle yıkılan son Şampiyon kötü gidişata dur diyemedi. İstanbul deplasmanına kaptan Uğur ve Mami’nin yokluğunda çıkan şimşeklerde kriz devam ederken, umutlar gelecek haftaya bırakıldı.

KRİZ BÜYÜYOR

Taraftar gurupları sosyal medya hesaplarından Yönetim İstifa şeklinde yazılar paylaşırken, Teknik Direktör Aleattin Çiçek’i’de istifaya davet etti. Kadro seçimi ve Uğur, Mami gibi futbolcuları kadroya almadığından dolayı eleştiri oklarını üzerine çeken ve Bodrum galibiyeti için “Tesadüf” yakıştırması yapan Çiçek’e tepkiler her geçen hafta büyüyerek devam ediyor.

ÇİÇEK’İN GALİBİYETİ YOK

Takımın başında çıktığı maçlarda galibiyet yüzü göremeyen ve sürekli adı krizle anılan Çiçek’in takımda bir geleceği gözükmezken, yönetim krizi ve kadro dışı krizleri ile birleşmesi futbolcuları saha içinden daha çok saha dışına odaklıyor. Çıktığı 9 maçta 1 Galibiyet 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 6 puanla Ligin sonuna demir atan Şimşekler her geçen hafta üst sıralarla arasındaki puan farkını açıyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x