Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Erkoç aday adaylığını açıkladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Tüm Engelliler Dernek Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Belediye Meclis üyesi Mehmet Emin Erkoç 27. Dönem Milletvekilliği için aday adayı oldu. İl Başkanlığına başvurusunu yapan Erkoç, kendisine fırsat tanınması durumunda başta engelliler olmak üzere tüm Kırıkkale halkını en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

BAŞVURUSUNU YAPTI

Yoğun bir aday adayı süreci yaşanan Ak Parti Kırıkkale teşkilatında bir engelli de aday adaylık başvurusunda bulundu. Kırıkkale Tüm Engelliler Dernek Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Belediye Meclis üyesi Mehmet Emin Erkoç 27. Dönem Milletvekilliği başvurusunu Ak Parti Kırıkkale il başkanlığına yaptı. Erkoç, TBMM ‘de Engellilerin ve tüm hemşerilerinin gözü dili kulağı olmak için Ak Parti Kırıkkale Milletvekilliği Aday adaylığına başvurduğunu açıkladı.

UMUT VE ÜMİT OLACAĞIM

Ak partili aday adayı M.Emin Erkoç “Her Kademesinde aktif görev aldığım Ak Partimden başta Engelli kardeşlerimi ve tüm halkımızı en iyi bir şekilde temsil etmek üzere doğup büyüdüğüm ve nihayetinde öleceğim Kırıkkalemizden milletvekili aday adayı oldum. Büyüklerimiz bana fırsat vermeleri durumunda bana verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Devletine ve milletine hizmet etmek için bismillah diyerek çıkmış olduğumuz bu yolda liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, vatandaşlarımız için engelli ve tüm hasta vatandaşlarımız için TBMM de umut ve ümit olacağım” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x