Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

24 Haziran için omuz omuza çalışacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Veli Korkmaz, omuz omuza bu partinin 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bütün gayretleri göstereceklerini ifade etti.

 

KUTLU YÜRÜYÜŞ

Kırıkkale eski Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti İl Başkanlığında Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Veli Korkmaz açıklamasında “AK Parti bu kutlu yürüyüşüne başladığı günden itibaren, önceliği insanlık, ülkesi, tüm bölgeye ve hatta tüm insanlığın ihtiyaçlarını iyi okuyan, onları iyi analiz eden, onlara çözüm üreten, bir anlayışın temsilcisi olduğu için mutluyum. 27. Dönem Ak Parti Milletvekilliği adaylığına karar verdiğimde arkadaşlarımla, dostlarımla, bize gönül veren insanımızla bir görüşmemiz oldu. Yine il başkanımızla bir görüşmemiz oldu ve bugün buraya geldim”

 

OMUZ OMUZA MÜCADELE VERECEĞİZ

“Neden aday olduğumu irdelemek gerekirse sadece Şehrimizin değil ülkemizin de dünya arenasında söz sahibi bu önemli yönetimde görev almak için Milletvekili aday adayı oldum. Bölgemizin istikrarı, Mazlum halkın gerçekten beklentileri, insanlığa sunacağımız yeni değerleri, üretmesi açısından AK Partinin misyonu önemliydi. Bu önemli projeye destek vermek her birimizin insani ve insanı görevidir. Müslüman olarakta biz bölgemizde yaşayan insanlarımıza medeniyetimizin sunabilecek ortamları hazırlamak bizim görevimizdir. Eğer imtihanımızı kolay kılacak işler yapacak isek danışacağız, güzellikte birlikte olacağız. Bir olacağız. Diri olacağız, omuz omuza mücadele vereceğiz. Şehrimiz için en güzel olan ne ise hayata geçireceğiz.

 

KIRIKKALE SİYASETİNDE BENDE VARIM

“Doğruyu tebliğ edeceğiz doğruyu hayata geçireceğiz. Bu anlamda biz Kırıkkale’de mevcut yönetimiz olsun, tüm teşkilatlarımız olsun, Genel merkezimiz olsun, hep beraber ürettiklerimizle insanımıza en güzeli sunmanın gayreti içerisinde olacağız. İstek başarı, sonuçta bizlerin talebi ile olacak ve oluşacak, bir neticeyi cenabı hak nasip edecek.  Birlikte beraber yürüyeceğiz bu yolda inanıyorum ki güzel çalışmalara imza atacağız. İnanıyorum ki rabbimin izni ile çalışmaları hayata geçireceğiz. Ben bu anlamda Kırıkkale siyasetinde var olabilmenin kaygısını taşıyan bir kardeşiniz olarak bu zamana kadar sayın il başkanımız da belirttiler, Kırıkkale’mizde AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar son birkaç yılı çıkar isek beraber olduk bir olduk diri olduk. Doğruyu güzeli aramanın gayretinde ve peşinde olduk o kaygıyı taşıdık. İnsanımızla omuz omuza vermeyi önceledik. Onlara nasıl daha iyi şeyler verebileceğimizin gayreti içerisinde olduk”

 

DAHA İYİ NOKTAYA TAŞIMALIYIZ

Bu anlamda bizler tekrar önce Allah sonra siz değerli partililerimizin desteği ile 27. dönem Milletvekili adaylığı için 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde asıl önemlisi Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile bu ak partinin başarısı olacak. İnşallah hepimizin gayretleri ile başaracağız. Dua ediyorum hep birlikte yeniden omuz vererek daha iyi noktaya taşımalıyız. Rabbim utandırmaz inşallah iyi şeylerde birlikte olmanın gayreti içerisinde olacağız. Teşkilatımızın bütün kademeleri ile kim milletvekili adayı olursa olsun onlarla beraber kentimizi daha iyi noktaya taşımanın gayreti içerisinde olacağız” dedi. Haber Merkezi

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x