KırıkkaleManşetYaşam

Erkut ve Kızıltan Ailelerinin Mutlu Günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Erkut ve Kızıltan Ailelerinin Mutlu Günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriErkut ve Kızıltan Ailelerinin Mutlu Günü
Dörtyol ekmek fırını sahibi Ahmet Erkut’un oğlu Mustafa Erkut, merhum Tayfun Kızıltanın kızı Sıla Kızıltan ile evliliğe ilk adımlarını attı.  Beyaz Saray düğün salonunda gerçekleştirilen muhteşem nişan ile hayatlarını birleştirmeye yolunda sözleşen çiftlerin nişanlarına yakınları, dostları ve çok sayıda davetli katıldı.

Erkut ve Kızıltan Ailelerinin Mutlu Günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriSözleştiler
Erkut ve Kızıltan aileleri çocuklarının evliliğe ilk adımlarını atmak üzere düzenlenen nişan töreninde bir araya geldiler. Dörtyol Ekmek fırını sahibi Ahmet Erkut’un oğlu Mustafa Erkut ile merhum Tayfun Kızıltan’ın kızı Sıla Kızıltan, evlilik yolunda muhteşem nişan ile sözleştiler. Çitlerin Beyaz Saray düğün salonunda gerçekleştirilen nişan törenine dostları, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu